itgoeson

California king bed

Alla dessa tankar Permalink0
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us


Ibland är det ganska roligt att gå i skolan. Eller ja, i alla fall när man helt oväntat får högsta betyg i höstens första uppsats. Då känns det rätt så bra, för att vara helt ärlig. Det liksom satte en guldkant på min dag, så nu ska jag leka duktig och försöka reda upp lite i mitt rum. Eller så fortsätter jag att läsa min bok som är helt sjukt bra .. Beslutsångest! Haha, eller så inte .. Jag är ganska säker på att jag kör på alternativ två!

Måndagsmys

Livet i största allmänhet Permalink2

Så här söt kan man vara efter att ha sovit två timmar tillsammans med kissen efter att man kommit hem från skolan .. Måndagsmys med Findus (sällan vår lilla kisse byter namn .. Först var det Kaboom Travis, sen Tuva, sen Leo, och nu Findus. Fast nu har vi i alla fall fastställt att han är en kille så förhoppningsvis lämnar han med det namnet nu) är aldrig fel!

Imorgon är det dags för skolfotografering och som vanligt har jag beslutsångest över vad jag ska ha på mig. Lättast skulle det väl vara om man inte hade något alls, hehe .. Nåne, skoja bara .. Något ska jag väl nog hitta, om inte annat blir det en sista minuten-outfit som jag bestämmer mig för typ två minuter före jag ska cykla iväg till bussen imorgon .. Aja, we'll see.

Jag har gått och förälskat mig i Rihanna's man down. Såå mycket kärlek till den, den är helt sjukt bra!

Hästsjuk

Livet i största allmänhet, Saknaden Permalink0
JAG VILL HA EN HÄST.

Jag vill inte bara ha vilken häst som helst. Om ni scrollar ner en liten bit tror jag ni vet vilken. Jag önskar jag kunde åka tillbaka till USA och ta med henne hem. Jag saknar henne.

Det är ungefär allt jag har att komma med för tillfället.
Till top