itgoeson

Random bildbomb med urkassa bilder

Livet i största allmänhet Permalink0
Nu kommer en grymt random bildbomb med onödiga och kassa bilder. Min kamera är lite halvtrasig och inte världens bästa. Men nåja, i alla fall - håll till godo!


Nagellacken jag fick av min äldste bror i julklapp ..


.. och min urfina klocka som jag fick av tomten.


Såhär kan det gå när jag och Lucas fixar glasyr på pepparkakorna och hans plastpåse plötsligt går sönder ..


Omnomnom.


Lillebrors vackra mästerverk.Mamma fyller år på söndag, vad passar bättre än en hälsning på en pepparkaka? Fyndiga jag.


Kände mig lite som en sexåring som skrev mamma+pappa på en hjärtformad pepparkaka, men jag tyckte det blev ganska sött ..


Syrrans finfina kanin Nellie som jag kommer att ha ansvaret för när hon åker till södern nästa vecka ..


.. och förstås ett par bilder på världens finaste kisse. Ps, lägg märke till den grymt fina borden (heter det det?) jag hade på väggarna i mitt gamla rum.
Självplågeri

Saknaden Permalink0
Jag älskar att kolla på en massa bilder med temat "what I want to do before I die" och "my 2012-wishes". Eller vänta nu, gör jag? Nej.

Det är enligt mig inget annat än självplågeri. Seriöst, det suger ju. Helst vill jag göra allt, nu, på en gång, men det kan jag ju inte. Jag är ju fast här. Och jag vet inte vad jag gör om ett år eller om tre år eller om fem år. Och det är ju lite småläskigt. Jag vill så mycket (undrar hur många gånger jag har skrivit den meningen här ..). Och det suger att jag inte vet om jag lyckas uppfylla ens en av punkterna på min before I die-lista. Eller, ja, i och för sig har jag redan lyckats med en bråkdel - jag har varit i USA och jag har besökt New York och Times Square och Broadway och sett The Statue Of Liberty. Men i alla fall. Jag vill ju veta att jag kommer att göra hela min lista. Men det vet jag ju inte. Det är därför det suger så.

Äh, whatever. Nu ska jag kila iväg till farmors igen och lite senare ska jag och lillebror fixa glasyr på pepparkakorna vi bakade igår.

"Trust is earned

Livet i största allmänhet Permalink2
.. I can't just magically hand it over." Stal den enda repliken jag fastande för i The vampire diaries, gillar inte alls serien .. Mina vänner K, J & Z försökte tappert omvända mig från VDhatare till VDgillare men deras försök misslyckades. I'm fucking evil, man.

Det händer ingenting längre. Om det är för att det är jullov eller för att jag inte har träffat några människor alls sen jullovet började eller för att jag på något sätt bara håller mig undan alla händelser har jag ingen aning om. Det enda jag vet är att det suger. Först var det skönt att det inte hände något speciellt, men den känslan vara bara en dag. Nu vill jag att något ska hända, annars blir jag galen. Exakt vad jag menar med att något ska hända vet jag inte men det är ju en bisak.

Ah, välkommen du kära fmlkänsla. Dör lite för mig själv. Great.
Till top