itgoeson

Dagen med stort D

Livet i största allmänhet Permalink0
Today's the day! Jag somnade typ halv tre inatt och vaknade halv sju. Sen kunde jag inte sova ordentligt så i princip så har jag varit vaken sen dess. Och det är en söndag. Var sitter problemet? Aja, i alla fall så är det ju liksom Dagen med stort D idag. Klockan två åker jag mot Vasa och hoppar på flyget till Stockholm där jag spenderar natten. Sen imorgon hoppar jag på flyget till New York, New York. Sen nångång flyger jag vidare till North Carolina där jag ska spendera mest av de fyra veckorna jag är borta. Kan det bli bättre?

Som bäst sitter jag och myser med Tuva. Fy vad jag kommer att sakna vår lilla kisse! Aja, hon finns ju kvar när jag kommer hem så jag ska väl klara mig ..

Nu ska jag hoppa iväg till farmor och sen nångång börja ställa mig för att åka till Vasa. Se till att ha det bra här hemma och sakna mig inte alltför mycket! Hehe ..

Jag har börjat packa

Livet i största allmänhet Permalink0
Tro det eller ej, men jag har faktiskt börjat packa inför resan! För en stund sen började jag och nu är jag nästan klar. Ofta man packar ett dygn före man reser för att vara borta i en månad? Aja, det funkade för mig i alla fall. Det känns som att jag inte har med något över huvud taget på samma gång som det känns som att jag har med alldeles för mycket. Jag gillar inte att packa .. Det är så invecklat. Man vet liksom inte exakt hur mycket man ska ha med för att klara sig. Det suger ju! Men okej, jag hoppas verkligen att jag har packat ganska bra nu för jag har inte lust med att ha packningsångest hela dagen ..

Igår var en bra dag. Jag var med världens finaste vän hela dagen och ibland får jag faktiskt fundera hur hon står ut med mig .. Men jag har ingen aning om hur jag står ut med henne heller (hehe ..), så det jämnar väl ut sig! Vi var ute med sköna typer i byn, käkade chips och popcorn och kollade på Up med lillebror. Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan henne en hel månad. Att jag inte ska få se henne är relativt lugnt för jag är van med att inte träffa henne alltför ofta. Men att inte får prata med henne .. Hur ska det gå? Vi pratar med varandra typ minst tusen gånger om dagen, på riktigt! Hon är ju den jag ringer åt vilken tid på dygnet som helst för att säga något viktigt eller något sorgligt eller något bra eller whatever! Den enda också, för den delen. Aaah hur ska jag klara mig? Jag blir galen ..

Nu ska jag fortsätta packa klart och sen nångång ikväll ska jag väl iväg till sötisssssssssssssssss antar jag. Tihi.

It's my birthday today

Livet i största allmänhet Permalink2
Eller okej, egentligen var det igår eftersom klockan är över tolv, så tekniskt sett har det bytt datum .. Men jag hann faktiskt inte skriva förut idag, så ni får liksom leva med att detta inlägg publiceras på sjunde juli istället för på sjätte som jag egentligen tänkt mig. Nåja, hur som helst; nu är jag ett år äldre än vad jag var för 365 dagar sen (smart Zophie, verkligen!). Jag känner mig inte så mycket äldre, för att vara helt ärlig ..

Dagen till ära spenderades i stora staden med Julia & Karin, sen på kvällen var vi hemma hos mig. Då kom som tur var också vår hårt arbetande fjärde brud, Zillan, med oss. Då var det precis som det skulle vara. Och trots att vår motivation inte var på topp riktigt hela kvällen så lyckades vi ju få igång varandra (hahaha) till slut så det blev en lyckad kväll precis som vanligt. Hur i hela vida världen ska jag klara mig utan er i en månad?

Haha ojoj, nu var jag nära att bjuda på ett par grymt gamla bilder men strax före jag skulle trycka på "Spara & publicera" så återfick jag förståndet och hindrade mig från att göra det ..
Till top