itgoeson

You're amazing

Livet i största allmänhet Permalink2

Bilden är tagen för ganska exakt två år sedan. Pannlugg och allt, javisst! Den bjuder vi på.

I brist på annat kan jag berätta att jag tycker det är häftigt med såna människor man kan tala om allt med. Som verkligen, allt. Såna finns det inte många av. Man säger kanske att man kan tala om allt med flera personer, men när det kommer till kritan är de ganska få.

Hon på bilden är en av de få personer som man kan diskutera de mest löjliga och de mest allvarsamma saker med, allt under loppet av några minuter. En annan sak som är häftig är att det spelar ingen roll hur länge det har gått utan att vi har träffat varandra - vi finner varandra alltid direkt och det känns som att vi skulle ha träffats för senast fem minuter sen. Hon har en konstig inverkan på mig. Vi bara skrattar åt allt som inte är det minsta roligt egentligen, mitt skratt blir jättefult och jag säger dummare saker än vanligt och det ena och det andra.

Hon är en av de få människor som var med när mitt riktiga liv började och som fanns bredvid mig hela tiden och som finns här än idag. Ni vet, så där som man säger; genom vått och torrt. Ända från början. Hon har alltid varit den som har kommit med kloka råd och som har fått mig att förstå mig på vissa saker och se saker ur ett annat perspektiv när det behövdes. Och hon är den som har försökt banka lite vett i mitt huvud när jag har gjort dumma saker. Och hon förstår bäst i världen. Och hon lyssnar alltid. Och hon förstår inte själv hur otroligt underbar hon faktiskt är. Jag önskar hon skulle göra det.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om allt vi har gjort tillsammans och om våra planer om framtiden. Vi har ju planerat vår gemensamma framtid, förstår ni. Det var liksom the main thing under våra ridturer genom åren.

Om du inte har hört det förr så talar jag om det för dig nu - du är en av de bästa människorna som finns och jag älskar dig och du är helt fantastisk.

Hemmakväll

Livet i största allmänhet Permalink0

Midsommarafton skulle inte ha kunnat bli bättre. Den var galet skön och just nu är jag troligtvis en av de lyckligaste människorna i världen. Det är inte varje dag man kan säga det, so it's pretty awesome.

Ikväll har jag haft hemmakväll med lillebror. Vi har bakat kladdkaka som vi dränkte med grädde och jordgubbar och det var så gott så jag nästan fick fel i huvet. Omnomnom .. Sen kollade vi Bilar och hade sjukt kul åt det allra mesta. Såna här kvällar kan vara ganska bra ibland de också. Speciellt när man inte har sovit en blund på typ ett och ett halvt dygn ..

Ni måste checka out Dessie's låt Whatcha got. Den är egentligen inte bra men jag lyssnar på den 24/7 i alla fall .. Stackars mig. I-landsproblem, ni vet.

Asoo shiiiit vad det ska bli skönt att krypa under täcket nu! Jag ska sova läääänge, väck mig imorgon kväll nångång.

Det gick bra

Alla dessa tankar, Livet i största allmänhet Permalink0

Det lönar sig att våga fast man egentligen inte vågar. Det gick bra. Det gick mer än bra. Weheartit-bilden talar väl för sig själv?
Till top