itgoeson

Stripes

Livet i största allmänhet Permalink0Tänkte bara visa er världens finaste plansch som jag inhandlade idag. Jag älskar den, den är så vacker!

Världens starkaste björn

Livet i största allmänhet Permalink0


Helt ärligt - det finns ingen tidning i hela världen som ens är hälften så bra som Bamse. Jag älskar när det dimper ner en ny Bamse-tidning i postlådan till min lillebror, det är något av det bästa som finns! Synd bara att man läser igenom dem på några minuter, så lyckan varar inte så värst länge .. Men hey, det är ju roligt så länge det varar, right? Dessutom är det bara att läsa igenom en hög andra Bamse om man känner att man får Bamse-brist. Bamse är världens bästa björn, näst efter Nalle Puh. Jag önskar att han fanns på riktigt, typ att han var min granne eller något sånt. Det skulle vara så totally awesome! Tyvärr så misstänker jag att den drömmen kommer att bli svår att uppfylla, men drömma kan man väl alltid ..

Nog svamlat om Bamse. Alla vet väl redan att han är bäst? Nu ska jag njuta av några avsnitt av How I met your mother. Kärlek på hög nivå!

Green

Livet i största allmänhet Permalink0
Det är fredag och i brist på annat så tänkte jag visa att jag har helt sjukt gröna naglar (yes, naglar är något av det bästa som finns). So totally awesome! Och ja, jag vet att mina fingrar är sneda och vinda men jag skulle inte kunna bry mig mindre. Jag vet också att jag inte är någon höjdare på att fotografera, men det har jag inget behov av att vara heller. Så det så.

När jag kom hem från skolan denna dag gjorde jag något som förvånar mig mer än någon annan - jag stack ut på en promenad med vovven. Direkt efter skolan. På en fredag. Jag vet inte vad som tog åt mig! Vi gick långt, vi gick snabbt, det blåste och det var kallt .. Men oj, så skönt det var att komma in efteråt och känna att man inte bara sitter rakt upp och ner varje dag ändå! Tror bestämt det blir mera sånt i fortsättningen. Kanske.

Inga planer är smidda inför denna kväll, så vad som helst kan hända. Trots det så tvivlar jag starkt på att det kommer att ske något speciellt spännande, så jag ska ta itu med mitt rum som ser ut som om andra världskriget nyss skulle ha ägt rum där. Är jag riktigt snabb blir det troligen fredagsmys med någon söt Disneyfilm som Lady & Lufsen eller Cars. Yeah, awesome Friday.
Till top