itgoeson

Forty days

Livet i största allmänhet Permalink2

Som ni ser på rubriken så är det endast fyrtio korta dagar kvar tills jag reser iväg och det firar vi med en ytterst snygg telefonbild av mig och fina Julia. Tänk nu, fyrtio dagar, det är ju liksom ingenting. Jag började räkna från hundra. Och jag minns hur bra som helst när jag skrev mitt "Seventy days"-inlägg. Nu är det bara fyrtio. Time flies by, som jag har sagt förr. Det är inget jag har något emot, tvärtom så får de här fyrtio dagarna gärna gå snabbt som vinden. Yeah.

Sen så ska jag säga grattis till fina Sandra som får fira sin sweet sixteen idag! Hoppas du har haft en jättebra födelsedag för det är du värd. Du är fantastisk på alla sätt och vis och jag diggar dig stort, you know that girl! Puss.

Vad har jag annat att komma med? Hmm, not so much. Har tillbringat dagen i Lepplax (klarade av att åka dit med buss efter skolan, jag är awesome!) och det har varit trevligt. Har byggt ett legotorn bestående av 102 bitar, blivit vän med världens sötaste kisse och käkat glass med grädde vilket är sjukt gott.

Nu ska jag söka mig iväg till beteshagen för att hämta Elli, sen hoppa i duschen och krypa ner i sängen för att umgås med House en timme (okej det där lät fel men ni förstår hur jag menar). Det bästa med tisdagar är när man får sitta en hel timme framför tv'n och bara titta på House, aah han är så snygg. Bara så ni vet.

Mums

Livet i största allmänhet Permalink0


Denna dag har spenderats i stora staden tillsammans med Karin. Det regnade och var kallt, så det var inte så där överdrivet trevligt men sällskapet var ju bra i alla fall. Trots vädret så hann vi med många skratt, som vanligt! Jag passade på att köpa Ben & Jerry's Cookie dough, som är typ världens godaste glass. Jag lovar att det inte finns bättre! Omnomnomnom. Nu sitter jag och käkar nybakad kladdkaka med grädde, och ska kolla några avsnitt av Parenthood och sen ska jag krypa i sängs ganska fort. Lördag imorgon och det ska bli så skönt att få sova länge!

Thirteen

Livet i största allmänhet Permalink0

Jag tänkte bara gratulera min fina kille på hans födelsedag. Idag fyller han (eller skulle ha fyllt, det beror på hur man ser på saken) tretton år. Jag hoppas han har haft en fin födelsedag.

Come home to me,
come home to me.
Back into my arms,
home where you belong.
Come home to me,
come home to me.
If home is where you are,
then home is way too far away.

All my life I've dreamed of love,
never thought it would hurt this much
to say goodbye and wait for your return.
So I'll be strong and hold on to
the picture and the thought of you,
getting all the love that you deserve.

Till top