itgoeson

For the rest of my life

Livet i största allmänhet Permalink2
.. I'm gonna search for someone just like you.

True story.

Shoes

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag har haft en precis lika bra dag vid det mysiga stället idag som jag hade igår. Nu ska jag sätta i mig lite mat och sen ska jag och Claes bege oss iväg på luciaövning. Det blir en tidig kväll ikväll eftersom jag börjar redan halv åtta imorgon. Sist men inte minst - här är bilder av mina nya skor! Som jag har sagt förut är jag ju ingen mästerfotograf, men jag hoppas att ni får en aning om hur de ser ut i alla fall ..Jag fick min dag

Livet i största allmänhet Permalink0
Denna dag har varit obeskrivligt bra! Den började med PRAO på världens mysigaste ställe. Jag hade sjukt kul hela dagen och ser framemot att få åka dit igen imorgon, bättre ställe hittar man inte! Veckan kommer att bli himla bra, har jag på känn. På eftermiddagen gjorde jag och mamma ett besök till Kokkola där vi "inte skulle vara länge". Vi kom hem halv nio .. Hur som helst, efter att ha sprungit runt i halva stan på jakt efter skor hittade mamma ett par übersöta skor åt mig. De är så mysiga så jag dör lite varje gång jag tittar på dem. Det ska komma en bild på dem någon gång, lovar. Något annat märkvärdigt kom jag inte hem med, men det behövdes inte heller. Ikväll har vi käkat tortillas och nu ska jag bara ta en dusch för att senare avsluta dagen med att krypa ner tillsammans med Nalle Puh framför teven och titta Den som dräper. Imorgon börjar jag min dag först halv elva, så jag har sovmorgon och det är skönt.

Jag tror inte jag har fattat det själv före nu, men det är en dag som den här jag har längtat efter hur länge som helst. Fullkomligt problemfri. En enda dag. Allt jag har sökt efter i flera månader. Nu fick jag den, så jag antar att problemen hopar sig redan imorgon, men det tar vi itu med senare. Jag fick min dag, and damn it feels good.
Till top