itgoeson

The best part of me was always you

Saknaden Permalink0

They say bad things happen for a reason,
but no wise words gonna stop the bleeding.
What am I supposed to do when the best part of me was always you?


Allt har fuckat upp sig och jag behöver dig mer än någonsin. Jag klarar inte det här utan dig. Snälla, kom tillbaks. För min skull?

Min söta vän

Livet i största allmänhet Permalink0
.. tvingade i sin blogg mig att göra detta. Snäll som jag är så lyder jag henne utan minsta tvekan! Höhö ..

1. Varför började du blogga?
Well .. En av de största orsakerna var för att få skriva ut om alla mina känslor angående min förlorade bästa vän. Av någon konstig anledning har jag nästan jämt lättare att skriva precis vad jag känner än att prata om det? Och på något konstigt vänster så hoppas jag att om någon läser vad jag skriver, så börjar åtminstone den personen förstå en del av hur tungt det faktiskt är, vilket folk inte brukar förstå. Plus att jag ibland gillar att vara random med random bilder och onödiga texter och ja, ni fattar.

2. Vilka bloggar följer du?

Hmm .. Det har blivit en hel del nu på den senaste tiden! Mina vänners bloggar kan jag med gott samvete säga att jag följer aktivt. Sen finns det ju en del som man kikar in hos nu som då.

3. Favoritfärger?
Klara, starka färger! Rosa, blå, grön ..

4. Favoritfilm?
Oh, hatar den där frågan .. Finns så många! Cars, the Lion King, the War & the Notebook är i alla fall ett par filmer som ligger varmt om hjärtat.

5. Vilket land/vilka länder drömmer du om att besöka och varför?
Ett återbesök till USA står såklart högst upp på listan. Sen skulle det vara häftigt att åka till England, Irland, Skottland, Australien, Brasilien, Canda osv osv .. Jag och finfina Hanna har planerat hela vår jorden runt resa in i minsta detalj (den enda detaljen vi saknade var hur vi skulle få ihop alla pengar men ok, det är en bisak)! Jag vill ut i världen för att jag tappar alla mina närver på detta land och detta område, och för att jag ständigt tror att man kan ha det bättre på något annat ställe än där man befinner sig. Jag föreställer mig själv som en person som i framtiden reser från ställe till ställe, i jakt på att finna true happiness. Tyvärr tror jag ju att jag kommer att lämna här resten av livet som nästan alla andra tycks göra, men om allt går som jag vill (eller i alla fall en del av det), så kommer jag att påbörja min jakt ganska snabbt.

Hata är ett starkt ord

Livet i största allmänhet Permalink0
.. men jag tror inte att det finns något annat ord i hela ordboken som beskriver mina känslor bättre än det just nu. Det finns en massa saker jag hatar. Mest av allt hatar jag att jag av alla människor i hela världen blev jag, och inte någon annan.
Till top