itgoeson

Wanting to believe the best about people doesn't make it true

Livet i största allmänhet Permalink2


Allt har gått fel den här dagen och det resulterade i att jag nu, på självaste valborgsmässoafton, sitter hemma och har varken lust eller ork att göra någonting. Fuck this shit.

Bensinstopp x 2

Livet i största allmänhet Permalink0
Igår när jag körde till Sandsund fick Claes bensinstopp mitt ute i ödemarken. Som tur är så finns ju reservtanken, annars vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till, dog en smula när han mittiallt stannade. Vi kom fram till Emmas och hade en riktigt trevlig kväll med roligt folk! När jag egentligen skulle köra hem på natten så regnade det och jag var inte säker på om bensinen skulle räcka så jag gjorde det enda rätta och stannade över natten. Vi käkade himmelskt god pizza och pratade om det allra mesta. I morse körde jag hem och Claes var sjukt samarbetsvillig! Ända tills han bestämde sig för att få bensinstopp igen. Reservtanken var ju slut nu så vi fick lov att vänta på pappa i Kållby som kom till undsättning med bensin. Jag kom på att det var tur att jag övernattade där, för tänk om jag skulle ha åkt hem mitt i natten och stannat på en öde väg någonstans .. Nåja, tillräckligt med mopedäventyr har jag i alla fall fått.

It doesn't have to make sense to them, as long as it makes sense to us.

^THIS.

Oh, happy day!

Livet i största allmänhet Permalink0
Vilket bra liv jag lever för tillfället! Igår käkade jag världens godaste pannkaka och fick på kvällen besök av trevliga människor. En hel del diskussioner och skratt blev det och det gillas starkt! Jag och Julle tog fram vår natthumor sen när vi var ensamma och den är det inget fel på.

Idag när jag och Elli var ute på en ridtur var det enda som hördes rytmiska hovslag på snöfria vägar och kvittrande fågelsång. Vi hade finaste hunden som sällskap och ibland tittade solen fram och det var underbart. Äntligen är våren här!

Nu ska jag inviga mina nya svarta och lila joggingskor och sen ska jag söka mig iväg mot Sandsund med Claes. Det är stackars Emma som ska våldgästas, förhoppningsvis. Man vet inte om jag med säkerhet kommer mig ända fram dit, så det blir spännande att se. Fast jag bad ju faktiskt om en äventyrlig helg ..
Till top