itgoeson

Tänk, tänk, tänk

Saknaden Permalink0
Är jag en dålig människa när jag först efter att ha läst detta inlägg inser hur mycket jag saknar det jag en gång hade trots att jag har tjatat om hur mycket jag vill ha det igen hur länge som helst nu?
 
".. och jag saknar att ha mål för framtiden och jag saknar att kämpa för att uppnå dem. Jag saknar till och med att ibland känna den där hopplösa känslan som får en att fråga sig varför man någonsin började med hästar, och att nästa dag uppleva ett ögonblick som gör att man vet precis varför man började och fortfarande håller på med dem trots alla motgångar."
 
"Jag vill ha en häst att spendera varje ledig minut med, en häst jag kan kalla min. En häst som kan kalla mig till sin människa."
 
"Det lär resultera i att saknaden så småningom äter upp mig inifrån men det är sånt man får ta när man är hästlös efter flera år med en häst på gården. Right?"

Jag vill, men jag vill inte. Jag vet att jag skulle klara det, men jag tror att jag inte skulle klara det. Jag är så kluven när det gäller hästar för tillfället att jag inte riktigt vet själv vad jag håller på med. Varför jag håller på med någonting alls.
 
Före tankarna hinner gå överstyr ska jag (surprise, surprise) krypa under täcket med NP och mina bästa vänner i LOST.

Min första prinsesstårta

Livet i största allmänhet Permalink1
Jag slutar aldrig att förvånas över mig själv. Idag gick matten hur bra som helst (vi har börjat med ekvationer och jag fick till och med två studentskrivningsuppgifter rätt, yay me!) och istället var det engelskan som bråkade. I say what? Hm. Det här måste jag verkligen reda upp!
 
Förutom engelskan och matten så dekorerade (läraren hade redan satt ihop den eftersom jag var på kombi när de andra fick göra det, så jag skulle inte ha hunnit annars. Fu kombi ..) jag min första enkla prinsesstårta i skolan. den blev rosa med en gul ros. Precis som biglass! Det är något med mig och färgkombinationen rosa och gult. Det är kärlek.
 
Dessutom hade vi tre italienska tjejer med oss i bageriet. De var supertrevliga och jag pratade en hel del med den sjukt trevliga personen som jag hade turen att få i min grupp. Alltid lika roligt med nya människor!
 
Egentligen är den ganska ful. Och jag misslyckades med florsockret. Men det är helt okej. Man går ju i skolan för att lära sig, right?

"Yesterday does not equal tomorrow

Livet i största allmänhet Permalink2
- Forget the past and move towards your goals." /Tony Robbins
 
Under dagens läkarbesök konstaterades det att jag ska opereras inom en snar framtid. Äntligen! Tyvärr handlar det inte om att fixa mina knän, men när operationen blir av lär jag ju ha ett fel mindre i alla fall. Och nej, jag tänker inte säga vad det är jag ska opereras för, skulle jag göra det så skulle ni ju inte ha någon som helst spänning kvar i era liv! Men det är ingenting farligt, jag lovar.
 
Hela skoldagen tillbringades i bageriet. Det är så skönt att få vara där, jag skulle aldrig kunna tänka mig att byta bort det mot fem dagar i veckan med nästan enbart lästimmar. Hittills så känns det som att jag valde alldeles rätt linje. Great success?
 
Jag tycker synd om människorna i min omgivning för tillfället. Hela den här senaste veckan har jag varit på uruselt humör. Om inte Mats hade kommit till min undsättning igår och i förrgår så skulle jag ha gått under. Och jag vet inte ens varför. Men det är ju snart helg. Jag har (som vanligt nowadays) inga planer inför denna helg så kanske jag hinner vila upp mig ordentligt innan jag tar tag i mitt nya liv nästa vecka?
Till top