itgoeson

En massa svammel

Livet i största allmänhet Permalink0
I måndags befann jag mig i himmelriket en liten stund. Jag red lektion med prinsen och vi dansade fram i manegen. Underbart! Dessutom fick jag höra att det syndes att jag har ridit honom mera nu på senaste tiden, vilket var sjukt kul! Det betyder ju att andra faktiskt ser att vi blir bättre och bättre, det är inte bara jag som inbillar mig. Mera sånt!

Jag brukar inte drömma så ofta om nätterna, men inatt drömde jag världens bästa dröm. Jag och min familj åkte iväg till USA för att hämta hem A, och när vi kom hem uppdaterade jag min facebook-status med "har blivit hästägare igen!" och det kändes så bra och jag var så lycklig. Sen vaknade jag. Fml.

Denna dag har spenderats i Vimpeli tillsammans med mamma, pappa och lillebror. Jag rände snowboard för andra gången i mitt liv och jag föll endast två gånger! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Hoppas att vi hinner åka iväg på lite mera snowboarding innan veckan är slut!


Bilden, som är ett år gammal, kom hit bara för att jag ville bli lite mer random än vad jag redan var i detta inlägg.

Sportlov

Livet i största allmänhet Permalink0
Ah, vilken underbart unik rubrik.

Denna vecka ska jag sova länge varje dag, rida, spela Yatzy med lillebror och förhoppningsvis göra något utöver det vanliga. Vad vet jag inte ännu, men kanske jag får en snilleblixt någon dag.

Det här skriver jag mest för att informera alla själar om att jag faktiskt fortfarande lever. Senare nångång kommer det att komma ett avslut på dessa två (<- två olika länkar!) inlägg.

FYI, jag håller på att förlora precis varenda nerv jag äger på denna dator. Pengar, jag behöver er.

I love you, sis

Livet i största allmänhet Permalink0
Precis när jag håller på att gå under och tror att det inte finns något i hela världen som kan göra min dag ljusare kommer min syster - som jag inte har sett på hur länge som helst - hem och ger mig en kram. Vi pratade om en massa grejer och hon är verkligen en inspirationskälla. Trots att vi har våra tvister nu som då så vet jag inte vad jag skulle ta mig till utan henne. Bara så ni vet.

"Sweet is the voice of a sister in the season of sorrow."
/Benjamin Disraeli
Till top