itgoeson

Om ni inte redan gör det

Livet i största allmänhet Permalink2
.. så ska ni verkligen börja läsa denna blogg. Den är fullspäckad med fina bilder som ger ett hemtrevligt intryck, fina tankar och funderingar samt vackra dikter och låtar. Bloggägaren var med i Vänligan tillsammans med mig och hon är underbar. Och otroligt musikalisk. Och äkta. Jag kan inte förklara hur jag menar, men kanske någon förstår. Hur som helst, spana in hennes mysiga blogg! Ni kommer inte att ångra er, det lovar jag.
 
(S, ifall du undrar varför jag plötsligt skrev allt det här - fråga mig inte. Jag har inget svar. Jag bara var inne på din blogg och konstaterade att den är så fin att jag bara måste skriva om den. Hoppas att det inte gör något!)
 

Nu har jag sommarlov på riktigt. Lägren är slut och jag har inget att göra i hela juli, bortsett från att städa och tvätta fönster hos finaste farmor. Jag hoppas verkligen att kommande månad blir full av roliga äventyr och galna upptåg! Och jag hoppas att det kommer att gå ganska fort, för jag har absolut ingenting emot att börja skolan igen. Men det betyder ju inte att jag inte tycker att det är skönt med ledigt, för det tycker jag verkligen. Fast det gör liksom inget ifall hösten kommer snart. Ah, nu blev det här lite trassligt. Men ni förstår vad jag menar.
Till top