itgoeson

Det är mycket nu

Livet i största allmänhet Permalink0
I slutet av förra veckan skrev jag att jag hade på känn att denna vecka skulle bli relativt fullbokad. Well, guess what - det är den. I tisdags red jag lektion, igår hälsade jag på i Lepplax (bebisar är det sötaste som finns i hela världen!) och idag har jag varit till fysioterapeuten, skrivit finskaporv som kändes förvånansvärt bra, varit på hejarklacksträning och skall fortsätta kvällen framför datorn. Jag har två deadlines imorgon - studio3-projektet och en bokrecension. Great success.

Imorgon är det helg och den är varmt välkommen. Jag ska hoppa med prinsen i blåbärshoppning på lördag.

Äh, nu måste jag faktiskt sätta igång. Jag vill helst inte sitta uppe hela natten!

You don't always have to get rid of the pain

Livet i största allmänhet Permalink0
.. - you just have to get used to it.

Jag fortsätter i samma spår som världens sötaste Julle och talar om för världen att jag är grymt glad idag. Dagen började med att jag steg upp senare än vanligt och var tvungen att cykla i 120 för att hinna med bussen, men när både den första och den andra människan man pratar med ger en komplimanger till höger och vänster kan man inget annat än vara säker på att det kommer att bli en bra dag trots allt. Det blev det. Skolan var awesome, jag fick helt okej besked från stora staden, jag hittade vad jag ville ha (+ världens godaste yoghurt och knäckebröd), och jag har en fullbokad hästhändelse-kalender efter kvällens som vanligt härliga EssRy-möte.

Lite bittert är det att folk har börjat få besked om sommarjobb från kommunen. Jag har sökt och vill mer än gärna tjäna pengar i sommar men jag börjar bli lite orolig. Jag har sökt till ett annat ställe också, men inte fått reda på något om det heller. Det är liksom molnet som skymmer min sol för tillfället.

Jag gillar knäckebröd

Livet i största allmänhet Permalink0
Ni skulle bara veta hur mycket jag har haft för mig denna vecka! Jag har varit grymt aktiv varje dag. För att nämna ett par saker kan jag säga att jag har varit på bio, umgåtts med min lite smått vridna vän Emma (no offence gullet, jag gillar dig ändå!), varit med mina tre favoritungar, ridit, hälsat på farmor, samt skrivit mitt livs svåraste fysikprov som endera gick helt okej eller riktigt, riktigt dåligt.

FYI: jag skulle göra i princip vad som helst för att få shoppa från Victoria's Secret just nu. Nya mjukisbyxor, hoodies, underkläder och bikinis .. Jag går under snart ju!

Nu ska jag käka ett par knäckebröd, duscha, kolla nyaste avsnittet av HIMYM som jag inte har hunnit med ännu, sätta igång med mitt Studio3-projekt och sen ska ja väl så småningom söka mig till sängs. Imorgon börjar en ny vecka och även den kommer att vara ganska fullbokad!

Till top