itgoeson

I can't stop myself from smiling

Livet i största allmänhet Permalink0
Vad jag än skulle säga om den här helgen så skulle det inte räcka till. Den har varit så underbar på nästan alla sätt och vis att det är sjukt. Jag har tillsammans med mina vänner sett Justin Bieber, skrikit, hoppat och gråtit under hans konserrt, träffat Lasse Berghagen, pratat finska och engelska med en massa olika människor, satt igång ett skrik som typ tusen (okej, nä, men nästan) tjejer föll in i as well, sovit på hotell, sjungit den här låten till en konduktör, och tagit en bild på oss tillsammans med en Scream-gubbe i Helsingfors. Dessutom har jag köpt tre böcker, all in English, som jag verkligen ser framemot att börja läsa.
 
Utöver det har jag hunnit umgås med världens finaste pojkvän och ha mitt första Mary Kay-party för mina vänner och mamma. Och firat världens finaste vovve som fyller hela tolv år idag. Allt under de tre senaste dagarna!
 
Vad jag ska säga om fredagens konsert vet jag inte. Jag är ju en sådan där som inte skriver om det jag inte kan sätta ord på, och den upplevelsen är definitivt ett sådant moment. När jag gick ut ur Hartwall arenan på kvällen höll känslorna på att svämma över. Den där killen vet verkligen hur man berör genom ord och sång och han är helt fantastisk på scen. What else can I say? Förstår inte riktigt att det faktiskt var han som stod där, jag menar .. What? Ah, så sjukt bra. Vill ni ha mera konkret fakta om konserten ska ni så småningom besöka Jennies, Julles och Karins bloggar.
 
Imorgon åker jag tillbaka till skolan efter en liaperiod på fem veckor. Fatta hur roligt det ska bli att se alla igen! Att få börja stiga upp två timmar senare än jag har gjort de tre senaste veckorna låter inte så dåligt i mina öron det heller.
 
 
Till top