itgoeson

I can't stop myself from smiling

Livet i största allmänhet Permalink0
Vad jag än skulle säga om den här helgen så skulle det inte räcka till. Den har varit så underbar på nästan alla sätt och vis att det är sjukt. Jag har tillsammans med mina vänner sett Justin Bieber, skrikit, hoppat och gråtit under hans konserrt, träffat Lasse Berghagen, pratat finska och engelska med en massa olika människor, satt igång ett skrik som typ tusen (okej, nä, men nästan) tjejer föll in i as well, sovit på hotell, sjungit den här låten till en konduktör, och tagit en bild på oss tillsammans med en Scream-gubbe i Helsingfors. Dessutom har jag köpt tre böcker, all in English, som jag verkligen ser framemot att börja läsa.
 
Utöver det har jag hunnit umgås med världens finaste pojkvän och ha mitt första Mary Kay-party för mina vänner och mamma. Och firat världens finaste vovve som fyller hela tolv år idag. Allt under de tre senaste dagarna!
 
Vad jag ska säga om fredagens konsert vet jag inte. Jag är ju en sådan där som inte skriver om det jag inte kan sätta ord på, och den upplevelsen är definitivt ett sådant moment. När jag gick ut ur Hartwall arenan på kvällen höll känslorna på att svämma över. Den där killen vet verkligen hur man berör genom ord och sång och han är helt fantastisk på scen. What else can I say? Förstår inte riktigt att det faktiskt var han som stod där, jag menar .. What? Ah, så sjukt bra. Vill ni ha mera konkret fakta om konserten ska ni så småningom besöka Jennies, Julles och Karins bloggar.
 
Imorgon åker jag tillbaka till skolan efter en liaperiod på fem veckor. Fatta hur roligt det ska bli att se alla igen! Att få börja stiga upp två timmar senare än jag har gjort de tre senaste veckorna låter inte så dåligt i mina öron det heller.
 
 

24 hours from now

Livet i största allmänhet Permalink0
.. har jag och mina vänner (om allt går enligt planerna) både lyssnat på och sett Justin Bieber. Vi har räknat ner dagarna från juli när vi köpte biljetterna, och att the Day äntligen faktiskt är här är nästintill ofattbart. Imorgon sticker vi ner med tåget till huvudstaden och efter konserten sover vi på hotell, det ska bli så skönt! På lördag eftermiddag beger vi oss hemåt igen, efter två troligtvis oförglömliga dagar. Jag har en känsla av att det kommer att bli en superbra helg med mina fina beliebers!
 
            

Jacksnack

Livet i största allmänhet Permalink0
Det kom en ny dag efter måndagens känslomässiga kaos. Efter den kom ännu en till. Sedan lär det komma en till och en till och en till. Och plötsligt kan man leva igen.
 
Denna dag har spenderats i stan. Jag var på jakt efter en vårjacka precis som i måndags i Kokkola (men då var turen dessvärre inte alls på min sida). Idag finkammade jag varje butik i vår lilla stad utan framgång. Överallt finns ju bara en massa svarta, beigea och mörkgröna jackor! So not me. Efter en lång och utdragen vinter i en grå jacka kändes det som att jag behövde något lite mera uppiggande. Visst fanns det vissa som var fina och som jag kanske hade kunnat tänka mig att ha, men jag är en sådan som inte köper om det inte är kärlek vid första ögonkastet och om jag inte vet att jag kommer att trivas till hundra procent i plagget. Speciellt noggrann är jag när det gäller jackor, byxor, underkläder och skor. Som sagt, jag sökte land och rike runt utan vinst, tills mamma plötsligt hittade en helt sjukt underbart fin jacka och jag blev helt till mig av förälskelse. Det kändes som att jag var född i den! Dessutom fick jag med mig hem en mycket vacker bikiniöverdel som var samma färg som jackan. Även med den var det kärlek vid första ögonkastet, fatta känslan! 
 
Till top