itgoeson

No obstacle will ever leave you

Livet i största allmänhet Permalink0
.. the way it found you.
 
True story bro, men visst är det ändå svårt att keep that in mind ibland.
 
Ganska lång men relativt bra skoldag, ett grymt kul träningspass med Ida, en ny, underbar upptäckt inom snacksvärlden, en sedvanlig promenad med vovsen och avslutningsvis en skön dusch (dock med en kallsup, men det är sådant man får ta). Jag har haft en förvånansvärt bra torsdag, med andra ord.
 
Imorgon tar jag Claes till skolan som för övrigt borde vara i toppskick eftersom världens snällaste kille har skruvat och hållit på (så om jag råkar köra i diket eller på något annat sätt skada mig när jag kör så är det hans fel, okej?) så det känns helt okej att provköra till stan. Orsaken till varför jag måste ta honom är att jag ska besöka tandläkaren under förmiddagen, vilket alltid är trevligt. Som den Woman of Steel jag faktiskt är så har jag ingen tandläkarskräck whatsoever, heja mig!  
Första exemplaret för denna höst på de typiska omklädningsrumstoabilderna från typ förra veckan. (That's right, den här typens bilder är tillbaka! Eller inte. Kanske. Får se.)

It is a risk to love

Alla dessa tankar Permalink0
- what if it doesn't work out? 
Ah, but what if it does.
 
Tänk att jag har världens finaste kille jag kan åka till bara för att rensa tankarna. Bästbästbäst.
 
 

Just play along

Alla dessa tankar Permalink0
Det är så himla mycket att känna och tänka och det är nu som man tappar bort sig själv. Det var inte för ett år sedan, inte för ett halvår sedan, men nu. Vet inte var man är, vem man är. Inte ens vad man känner, eller vad man vill säga men inte säger.
 
Så det är bäst att bara spela med. Bara vara som vanligt, så som man alltid har varit, trots att man inte vill någonting annat än bryta sig loss från allt och alla och sticka till ett helt annat land och skaffa ett helt annat liv som en helt ny person. 
 
Och det är nu som känslorna och tankarna på den jag vill bli är starkare än någonsin förr. Så starka att jag nästan glömmer bort det som är viktigast i mitt liv bara för att jag vill så himla mycket. 
 
 
Till top