itgoeson

Note to self

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag tror inte att det är meningen att man ska berätta för någon när man har det riktigt bra, oavsett hur bra man har det. Det kan resultera i att nästa dag blir a living hell utan att man egentligen vet varför. Det bara blir så. Rakt från morgonen, och man tvingas ta sig genom dagen trots att allt man vill är att komma härifrån så snabbt som möjligt och aldrig mera återvända.
 
Och när jag trodde att allt det dåliga hade gått förbi, att jag hade kommit ur dagens living hell, ja, då fuckar datorn upp sig och jag vet inte alls vad jag ska göra med den. Därför är jag nu på den stationära medan jag väntar på att min nya ska återställas och vad den nu har för sig.
 
, note to self: När det går bra, som riktigt bra, håll det för dig själv, Sophie.
 
Jag har så mycket jag vill och skulle behöva skriva nu, men tyvärr väntar kaffebrödsboken på mig eftersom jag somnade när jag försökte dejta den för ett par timmar sedan. Vi får prata känslor en annan dag. En bättre dag.

Fem personer

Livet i största allmänhet Permalink1
.. jag i princip skulle döda för att få träffa.
 
 Maria Montazami. Den sötaste människan jag någonsin sett på tv. Hon är charmig, ärlig och 110 % äkta. I love her. Enough said.
 
Tyra Banks. En av världens vackraste människor och helt underbar i sin egen talkshow och ANTM. Att få prata med henne skulle vara något av det bästa som skulle kunna hända i mitt liv.
 
Britney Spears. När jag var liten levde jag för henne. Hon täckte mina väggar (med bland annat denna bild som en huge plansch) och var den enda jag lyssnade på. She was the one! I slutet av lågstadiet avtog min beundran, men hon ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. En gång en stor idol, alltid en stor idol!
 
Brad Paisley. Jag fastnade för den här mannen första gången jag hörde Whiskey Lullaby och sedan dess är hans musik en självklar sak i min vardag. Hans röst är (eller heter det har? I don't know ..) den behagligaste stämman jag någonsin hört och hans texter är amazing. All kärlek till honom!
 
Channing Tatum. Ingen som har sett Magic Mike kan ifrågasätta varför jag vill konversera med denna man live. Behöver jag ens säga mer?
 
Fråga inte varifrån detta grymt omotiverade inlägg kom. Det bara kändes som att jag var tvungen att informera omvärlden om mina största kändiscrushes.

Filmsnack och kvällsplaner

Livet i största allmänhet Permalink0
Igår kollade jag och min storbloggare till pojkvän filmen the Impossible. Det var meningen att den skulle ses på bio men det blev liksom aldrig av. Och lika bra var väl det .. Den var brutal, obehaglig och hemsk från början till slut. Slutet var ju tack och lov gott, i alla fall för familjen det handlade om. Hemskt om man tänker på så många andra. Skådespelarna var fantastiska och jag riktigt kände speciellt lillkillens förtvivlan där mellan varven. All in all är den en av de bästa filmerna jag sett.
 
Jag grät mig igenom hela filmen och efteråt var jag så känslomässigt förstörd att jag gick från att gråta floder till att skratta hysteriskt till att gråta igen. Det är något av det sjukaste jag har varit med om. Sedan somnade jag.
 
Vad jag och killen har pysslat med idag kan ni läsa här under i hans mycket proffsigt gjorda inlägg. Han stack för en stund sedan så nu är jag all alone och funderar på att ta en äkta hemmakväll med en massa tumblring och te. Sounds pretty good to me, faktiskt.
Till top