itgoeson

Something in the way you move

Alla dessa tankar Permalink0
.. makes me feel like I can't live without you.
 
Som vanligt efter att jag spenderat mycket tid med M blir jag så där blödig att jag bara vill skriva en massa saker om hur bra det är, hur bra han är, hur lyckligt lottad jag är som har honom vid min sida i tid och otid, men jag vet liksom inte vad jag ska säga. Jag menar, vad kan man säga om den där ena personen som kan fixa hela ens värld på nolltid genom att bara se på en? Den där personen som lyser upp ens tillvaro med sin blotta närvaro, den som har blivit plattformen man kan stå stadigt på när allt annat vacklar och nästan rasar ihop. Personen som faktiskt ser en för vad och vem man är och ändå är man enough att ta det (.. istället för att sucka högt och himla med ögonen när det slinker något mindre begåvat ur munnen, på det där sättet som så många i denna ljuva värld faktiskt gör). Vad säger man om en person som är så fullkomligt fantastisk att man ibland misstänker att man bara liksom har hittat på personen i fråga? Jag vet inte. Kanske kommer det en dag när jag vet vad jag ska säga, hur jag ska skriva, men till dess lär jag då och då försöka klura ut det genom småblödiga kärleksinlägg.
 
They become a part of you, and you become a part of them. So much so that if they were to ever go missing, it would feel like you went missing too.

Words don't come easy

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag har kommit igång ordentligt med praktiken nu och jag stortrivs verkligen! Jag får göra en hel massa roliga saker och tiden bara flyger iväg. Det är så synd att det bara är två dagar kvar på denna vecka och sedan endast fyra dagar nästa vecka igen, jag skulle vilja vara där längre .. Men, jag ska se till att ta vara på de dagar jag har kvar (och njuta till tusen av maten, omnomnom!) på AE och sedan bär det av till Nykarleby för att fullborda de tre sista liaveckorna där. 
 
För två minuter sedan fick jag ett meddelande om att jag fick 2 (fatta!) i matteprovet vilket betyder att jag högst antagligen klarade hela kursen, vilket i sin tur betyder att jag bara har finskaresultatet kvar att oroa mig för. Hm, om det känns så här när man har skrivit periodens sista prov på ettan, tänk bara hur det kommer att kännas efter studentskrivningarna .. Hemska tanke!
 
Ja, det var väl allt jag ville slänga ur mig för den här gången. Moa har redan lagt sig till rätta i sängen (i mitten, såklart, så jag är tvungen att böja mig som en banan för att få rum, och nej, jag har inte hjärta att flytta på henne ..) och det ska jag också göra nu.
 
Förvirrande låtval, I know, men den har suttit stuck in my head i typ en vecka .. 
 

Fem tycks vara ett bra tal

Livet i största allmänhet Permalink0
Fem veckor lia, fem veckor skola, fem veckor USA. Jag känner mig lite som Femman i Tillbaka till Vintergatan.
 
 
Dags att krypa under täcket med NP och HK. Imorgon är det dags för min första dag av praktiken vid After Eight och således även första dagen i min första femveckorsperiod
Till top