itgoeson

Sometimes you meet someone

Alla dessa tankar Permalink0
..  and even though you never liked brown eyes before, their eyes are your favourite colour now.
 
Med snart endast fem dagar kvar tills jag åker försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med min finaste. Bara tanken på att vara ifrån honom i fem hela veckor är outhärdlig. Men jag har ju klarat mig utan ponnyn i över två år, så fem veckor kanske inte är så länge trots allt. Och M finns ju kvar när jag kommer tillbaka. Det är väl det som är skillnaden.
 
Idag har vi vilat, ätit sommarens första biglass och tittat på lillebrors fotbollsmatch som slutade med att han fick kryckor för ett litet tag framöver. En ganska random film står som nästa oskrivna punkt. Antagligen kommer jag att somna förrän vi sett ens tio minuter av filmen, men det kan vi inte göra någonting åt.

Jag idag

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag har äntligen skaffat en telefon som jag känner att jag kan börja trivas till hundra procent med, vilket är sällsynt. Awesome, dock. Jag är ju inte den vassaste kniven i lådan när det kommer till teknik och grejer va, så att försöka börja förstå mig på allt vad telefonen innehåller är liksom ett evighetsprojekt. Ems tipsade om en väldigt passande bild till detta sammanhang, this is so me:

Galet underbart

Alla dessa tankar Permalink0
Igår stack jag och min finaste till villan för att grilla, äta, brottas med myggor och ha det så där allmänt trevligt och mysigt som man bara kan ha en försommarkväll/natt/förmiddag. Han gör mig precis så löjligt glad och lycklig som man bara är i filmer. Oh, how I love that guy.
 
Idag åt vi glass. För min del var det första gången sedan jag blev opererad, vilket var i typ september. Då åt jag ju så mycket glass att det räckte mer än väl för ett halvt år framåt .. Men det är gott med glass.
 
Ikväll fick jag ett överraskande samtal från andra sidan jorden. Det var så härligt att få prata med mina faddrar igen, för det händer inte så ofta. Vi mejlar varandra mest. De lät precis som de brukar och plötsligt gick det upp för mig att det faktiskt händer - om en vecka och två dagar är jag i USA och träffar dem igen. Sick.
 
Imorgon börjar sista veckan på första läsåret. Helt sjukt. Vansinnigt, faktiskt. Men galet, galet underbart.
 
Nu ska vi sova.
Till top