itgoeson

The Finnish air

Livet i största allmänhet Permalink0
När jag kom in genom dörren efter att ha gått de två kilometrarna från bussen kunde jag inte känna om jag hade ett, två eller tusen lår eftersom de var så frusna. Öronen trodde jag att jag hade tappat och fötterna visste jag inte heller om existerade längre. Men det är väl så det känns när man är ute i den friska, fräscha, härliga finska luften. Wait, what?
 
Nä, nu ska jag inte vara sådan. Jag ska skutta ner och slänga ihop middag till mig och killen som borde vara här i vilken sekund som helst. Kanske blir det en lyxigare variant av middagen ikväll, fredagen till ära?

No pain, no gain

Livet i största allmänhet Permalink0
Veckan har bara susat förbi och imorgon är det fredag igen. Det är helsjukt! Under de senaste dagarna har jag fräschat jag upp mitt hår i stora staden och varit på zumbaavslutning, än en gång överlevt en dag med två timmar fysik och en timme matte och dessutom har jag pumpat med I. Mitt vänstra ben är helt uppfuckat, både knät och smalbenet är helt döda, men alltså det är sådant man knuffar undan och tar sig igenom. No pain, no gain. Eh, ja, så var det visst.
 
På den här veckans känslomässiga plan har det inte hänt mycket. Tröttheten har inte gett med sig och som bekant resulterar det i att allt blir automatiskt lite större, lite värre och lite mera överanalyserande än det vanligtvis är. Dock hoppas jag att reda upp min sömn, och därmed också i princip mitt liv, inom en snar framtid. 

Monday's update

Livet i största allmänhet Permalink2
Den kaotiska veckan är ett minne blott och trots veckans lite sämre inslag så avslutades den med en helt bra helg som innehöll socialt umgänge (wait what, som really? Minns inte när jag senast skulle ha varit bland en grupp människor .. Det var riktigt skoj faktiskt!) med flera lustiga typer och två av mina finaste vänner som det alltid är härligt att umgås med. 
 
Denna vecka ser ut att bli riktigt bra med en del höjdpunkter. Veckans överlägset bästa höjdpunkt är tyvärr förbi redan, vilket självklart var kvällens träning. Jag spenderade dessutom tiden före träningen i stora staden tillsammans med min låtsastvillingsyster och hennes mor, och ja, what to say? Jag är så himla tacksam över att jag får ha en så fin vän som I, mitt liv skulle vara tusen gånger tråkigare utan henne! 
 
Dags att ta in hästen. Sedan är det provläsning som gäller. Svenskans utveckling, aah yeah.
Till top