itgoeson

Bortkastade drömmar

Alla dessa tankar, Saknaden Permalink0
Ibland slår det mig som ett slag i magen. Det där att jag är hästlös, jag rider inte regelbundet och saknar ambitioner, mål och drömmar inom hästsportvärlden. Det slår speciellt hårt till när jag nyss lagt in vår (inte min, vår) E i stallet och tagit hand om henne, stänger dörren och går därifrån. Då tänker jag nästan jämt på hur det skulle vara om jag hade nattat två hästar, förutom E också en ung snygging jag hade haft världens (näst)bästa team med, utvecklats med och bara liksom varit så duktig som jag tror att jag skulle ha kunnat vara med någon.
 
Istället står jag här på samma ställe som för flera år sedan, men den här gången med bortkastade drömmar om att bli till något inom hästvärlden i ung ålder. 
 
Det gör lite ont när jag ser det här, svart på vitt. Bortkastade drömmar. Men det är ju sant. Det känns som om jag inte har några mål kvar alls, inte inom den här grenen. Inte som jag hade förr. Hästsport är ingen enmansshow. Man måste vara ett team. 
 
Och jag har ingen annan halva.

It's all in the mind

Livet i största allmänhet Permalink0
Bättre skoldagar har jag haft. Dock ändrades humöret i bussen på väg hem när jag satt med en jättefin ny bekantskap och pratade ända till Kållby där personen i fråga steg av. Hon smittade nog av sig av sitt goda humör och fina leende, för resten av min dag blev hur bra som helst. Dessutom har det kommit ett nytt HIMYM-avsnitt, jag har äntligen lyssnat på Avril Lavignes nya låt (längtar så efter albumet!) och jag ska fixa ihop något gott att äta till mig och killen som borde vara här när som helst.
 
Jag försöker mitt bästa för att stay positive och det har jag börjat klara av ganska bra. Jag vill ju verkligen bli bättre. Allting sitter i huvudet.

Jag ska bara gratulera

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag är sjukt trött och slut i kroppen och borde egentligen räkna lite matte och läsa lite modde. Det ska jag göra också. Jag ska bara ..
 
.. rikta världens största grattis till en av mina allra finaste vänner som fyller år idag! Hon är den sortens vän som varken finns framför eller bakom, utan bara liksom bredvid. Hon är den sortens vän som man ena sekunden skrattar hysteriskt med och nästa sekund snackar man känslor som rör hjärtats botten. Hon är den sortens vän som jag kan prata ur min brutalt ärliga synvinkel åt men som ändå vet att jag bara menar väl trots att jag ibland har en tendens att låta lite elak. Hon är den sortens vän som har burit mig igenom dagar jag inte ens velat stiga upp ur sängen, speciellt i Sursik när sorgen hade mig i sitt järngrepp. Hon är den sortens vän som aldrig skulle tänka ens tanken på att svika och hon är den sortens vän som sällan missar chansen att visa att man faktiskt är en uppskattad vän.
 
Jag hoppas att du har haft en superbra dag och du ska veta att jag utan dig inte vore lika stark som jag är idag. Du är min snigel, sötis!
Till top