itgoeson

Tagga livet till hundra procent

Livet i största allmänhet Permalink0
För tillfället är det inte många spännande saker som är på gång i min värld. Min pojkvän har tagits över av min lillebror så jag myser mest med Moa. Igår fick vi nattligt besök av S och T, underhållande som alltid! Idag ska jag och mina två favoritkillar på bio på filmen Flygplan och trots att jag inte ännu sett trailern har jag grymt höga förväntningar på den! Jag är nästan säker på att den kommer att vara hur bra som helst.
Så här såg det ut i fredags. Idag har datorn dock blivit utbytt mot PS3n ..

What a day

Livet i största allmänhet Permalink0
Alltså vilken dag! Jag har oskojat inte hunnit ta det lugnt en enda gång under min vakna tid, men det är helt okej. Det har till och med varit en riktigt rolig dag! På lian var det fullt ös och när jag kom hem hann jag bara fixa middag före jag stack till stallet för att hålla två stycken lektioner som gick som smort. Tjejerna var så duktiga och till synes riktigt nöjda med inte bara sin egen utan även min insats så det var skoj. Direkt efter lektionerna zumbade (välkommen till ordboken, oh, du nya ord) jag, filosoferade en stund med K och nu är jag finally home. 
 
Det enda jag har att förarga mig över är denna äckliga kyla som har smittat oss nu plötsligt på en gång. Minusgrader hit och minusgrader dit, och det är ju inte ens många minusgrader det handlar om ännu! Minusgrader här i vårt underbara Finland betyder i princip endast en sak - vintern är på väg. Här sätter jag alla fula ord och svordomar i hela världen och på alla språk som finns. Jag hatar vintern. Jag hatar kylan. För det mesta, i alla fall. Ibland kan det vara rätt så mysigt med snö och kyla, men så där i allmänhet - njä. Så länge jag inte har ett körkort och en bil i min ägo är senhösten och vintern ingenting annat än rena tortyren. 
 
Det enda som keeps me going i hela vintersituationen är tanken på att det här förhoppningsvis är den nästsista finska vintern jag upplever före en paus. Oh, du ljuva framtid.

I think we like to complicate things

Livet i största allmänhet Permalink0
 .. when it is really quite simple;
find what it is that makes you happy 
and who it is that makes you happy
and you're set.
Promise.
 
Ett "god morgon!" från en leende gammal tant jag aldrig träffat förr, en bra dag på lian, ett tufft och sjukt roligt träningspass med Ida och ett skypesamtal med syrran som gör en massa häftiga saker där på andra sidan jorden.
 
Jag har haft en bra måndag.
Till top