itgoeson

Because well, we can

Livet i största allmänhet Permalink0
När jag vaknade imorse trodde jag för en sekund att det var måndag, så lyckan när jag insåg att det bara är söndag var total! När killen stack hem i förmiddags drog jag ut på en lång promenad. Vädret var ju underbart så det var riktigt, riktigt skönt. Det behöver inte alls bli kallare än så här!
 
M och jag överväger att åka till Kokkola för att äta på favoritrestaurangen ikväll eftersom tja, vi kan. Mat är en underbar sak.
 
 

I'm never changing who I am

Alla dessa tankar Permalink0
.. och det är ju faktiskt innerst inne en aning skrämmande. Ingenting är hugget i sten, men visst är ens personlighet ganska hårt fastrotad ändå. Trots att man har all orsak i världen att ändras och trots att man vet att man borde ändras. Det är inte alltid så enkelt.

Right on time

Livet i största allmänhet Permalink0
Helgen har anlänt och det i precis rätt tid. Dagen har dock gått realtivt smärtfritt minus det faktum att studentskrivningarna är närmare nu än någonsin och det skrämmer mig något oerhört. Men vi tar en dag i taget och när det är dags så är det dags och då gör vi så gott vi kan. Inget mer med det.
 
En sak som dock får mig att längta till nästa vecka är planerna som jag och A kom upp med idag. Jag hoppas att det går vägen för det skulle vara så himla kul! Dessutom skulle det kännas precis som back in the days, och vad är nu bättre än det? Håller tummarna för att vi får det genomfört!
 
Morgondagen innebär jobb, men förutom det har jag inga definitiva planer. Det är skönt att vara åtminstone lite ledig i alla fall!
Till top