itgoeson

Oh, the struggle

Alla dessa tankar Permalink0
"It's not really letting go of the past that is the problem. It is coming to terms with letting go of a possible future that will never be. That is the struggle. The mind wants to keep its fantasies. Even when they are wrong, unhealthy, dangerous, or even cruel. To let go of the past you must let go of the future and live in the present."
 
Det här är jag på så sjukt många plan in life. Det är ju det som är det svåra, egentligen; att inse att framtiden man en gång ville ha, framtiden man drömde om och andades för, aldrig kommer att bli verklighet. Men det är ju det man måste, annars kommer det aldrig att bli till någonting. 
 
Men nu är det ju så att man inte kan ta allt samtidigt. Det handlar om baby steps. Därför sparar jag det finaste jag har och lever på den fantasin ett lagom långt tag till, och tar istället itu med värdsligare saker som jag länge, länge har vetat att inte hade någon framtid men ändå har jag alltid hållit fast i det. Men nu blir det annorlunda.

The day off

Livet i största allmänhet Permalink0
Idag är första lediga dagen som jag inte har spenderat helt och hållet med killen. Men visst är det väl rätt förståeligt att vi är tillsammans dygnet runt så ofta det är möjligt med tanke på att han faktiskt åker in i militären om mindre än en vecka? Förstås vill jag ju inte alls att han ska åka, men what to do? Tack och lov har jag en del grejer på gång (okej, det där lät fancygare än det är) så förhoppningsvis kommer jag att få tiden att gå i alla fall.
 
På grund av ovannämnda orsak har jag idag varit ut på vinterpromenad med vovsen (av vilken jag den första halvtimmen upprepade för mig själv att vintern är bra, snön är fin, Moa har roligt, det här är kul men den andra halvtimmen kokade jag inombord och jag tvungen att inse att nä, snön och jag kommer nog inte att bli vänner inom de närmsta åren).
 
Nu drar jag och bilen iväg till C.

Shake it off

Livet i största allmänhet Permalink0
Det är en väldig tur att jag äntligen har lärt mig att man inte behöver sätta sig ner och skriva ett blogginlägg (och sedan publicera det) det första man gör när man är lite nere. Nä, det är mycket bättre att sticka till jobbet, ha full rulle hela dagen och bara shake it off.
 
Idag beger jag och killen oss iväg på mellandagsrea och det antagligen med Finlands halva befolkning. Det är inget speciellt som ska söka sig hem med mig, men visst kan det vara kul att se om man hittar någonting.
Till top