itgoeson

Härjande förkylning

Livet i största allmänhet Permalink0
Som bäst försöker jag att inta så mycket C-vitamin jag bara kan, vila och dricka en massa varmt. Förkylningen har redan fått sin början och det med råge, men jag försöker så gott jag kan att hålla undan den skyhöga febern som har härjat i vår familj de senaste två veckorna. Jag hoppas innerligt att jag lyckas eftersom inkommande vecka innehåller sjukt mycket program som jag verkligen inte borde missa! Jag är tacksam över att jag inte är en person som jämt drar på mig förkylningar för det här med att inte kunna göra så mycket utan att det börjar dunka i huvudet och man flåsar som en flodhäst driver mig till vansinne. Mitt immunförsvar var på riktigt gjort av stål när jag var yngre, och även om det har blivit sämre så är det fortfarande ganska bra. Tror jag. Tack för det.
 
Jag har alltså inte gjort mycket efter att jag kom från jobbet idag. Kvällen lär fortsätta i samma tecken, jag behöver verkligen all vila jag kan få för att förhoppningsvis undkomma denna förkylning så snart som möjligt! Trevlig fredag, var det visst, ja.

California Adventure Park, Radiator Springs - the real stuff vs. the movie

Livet i största allmänhet Permalink0
 
Som jag berättade i somras så besökte jag California Adventure Park i Anaheim, California, i slutet på västkustvistelsen. Jag fick välja mellan att vara vid CAP eller Disneyland, och trots att slottet med alla dess prinsessor osv lockade så valde jag att spendera en dag i CAP på grund av den enkla anledningen att ett nygjort Radiator Springs fanns där. Det var helt sjukt häftigt. Alltså på riktigt - det var som att jag befann mig inuti världen som finns i filmen Cars! Bilarna, ställena, allt såg precis ut som i filmen. Take a look yourself!
 
Blixten kunde till och med säga sin catchphrase "Ka-chow". 
 
Ser ni skylten i bakgrunden på bilden till vänster? Bilden nedanför är den som fanns på riktigt!
 
Ja, här pratar bilden rätt mycket för sig själv - hade inte jag stått med på ena bilden hade ni inte sett vilken som är varifrån, jag lovar.
 
Det enda som gör att man ser att bilden nedanför är från filmen är kvalitetsskillnaden ..
 
Samma sak här, kvaliteten är det enda som skiljer bilden ovanför från de nedre.
 
Till och med tornet av däck hade de byggt! Här är det mittenbilden som är från filmen.
 
Det här är kanske bilden som visar sämst, men logon från Flo's café syns ju i alla fall.
 
Här är en bild från affären som finns i filmen. Jag hittade ingen bild från filmen, men ni som har sett den vet ju att den ser ut så här i alla fall. (Och ni som inte har sett den fick veta nu, haha.)
 
Som jag sa - pretty damn cool. Eller är det bara för att jag är ett så stort fan av filmen som jag tycker att det är ashäftigt att de har lyckats få en animerad filmvärld att komma till liv på det här sättet?

Baby, you're a song

Livet i största allmänhet Permalink0
Den här kommer forever and always att ta mig tillbaka till den problem, -och tankefria värld jag levde i under förra sommarens USA-vistelse. Den spelades hela tiden och jag blev så förälskad i den. Country har varit min absoluta favoritgenre inom musiken ända sedan jag fick upp ögonen för världens mest underbara Brad Paisley, så alltså gissa min oerhörda lycka när jag upptäckte x antal radiokanaler med endast countrymusik? Dog. Hur som helst, detta är då en av de bättre låtarna och det blir inte sämre av att min fina vän G absolut avskyr den, vilket gör att jag tänker extra mycket på de sjukt roliga grejer vi gjorde tillsammans också. Det är liksom sådant här som förgyller vardagen, ni vet.
  
Till top