itgoeson

Ingen superfredag här inte

Livet i största allmänhet Permalink0
Alltså .. Jag kan ju inte precis påstå att denna dag blev så superbra som jag hade tänkt. (Men när blir det någonsin?) Kylan ställer till det som vanligt, så jag har bara varit hemma hela dagen. Jag har bakat en del grejer samt kollat senaste avsnittet av favvoserien. Dock har huset stått tomt så när som på våra två fyrbenta djur, vilket betyder att det har varit lugnt och skönt och det har verkligen uppskattats. 
 
Det som faktiskt har varit bra med denna dag är att jag har fixat vårens liaplatser. Eller ja, en är säkrad men den andra är bara preliminär. Fast den är nästan säker den med. Så det är oerhört skönt för nu har jag en sak mindre att tänka på och stressa över!
 
Jag tror att det är dags för mig och min finaste lilla vän att ta oss ut för att släppa in vår stora vän nu.
 
Precis som back in the days - i brist på andra bilder blir det en selfie bara för att liksom fylla ett i sig tråkigt inlägg.

That's the way I like it

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag är typ definitionen av mörbultad efter kvällens pass. Uppade vikterna ännu lite till på ett par övningar i första passet vilket innebär att mina armar inte kommer att finnas kvar på kroppen imorgon, men det är helt okej. Det är ju så det ska vara, right?
 
Morgondagens skoldag är kort och rätt så avslappnande, vilket kommer att vara skönt! På kvällen ska jag bege mig till grannstallet, long time no see! Det ska bli riktigt skoj, så min fredag ser helt superlovande ut and I love it!

Nu kör vi!

Livet i största allmänhet Permalink0
Relativt smärtfri skoldag följt av lite tid med killen samt dagens andra tur till staden. Jag och Ida taggar nu inför att få köra igång kvällens hårdträning och det ska bli sjukt roligt! Att mina ben håller på att gå av så fort jag ens går är en bisak .. När jag kommer hem borde en viss kille invänta mig, vilket kommer att make my day complete. Yes, nu kör vi!
Till top