itgoeson

Det gick som det gick

Alla dessa tankar Permalink0
För någon timme sedan kom vi hem från att ha hälsat på mormor. Om det gick bättre eller sämre än jag hade förväntat mig kan jag inte uttala mig om. Det gick väl som det gick. Jag är inte riktigt säker på hur det kändes. Det enda jag vet är att det måste vara en av världens hemskaste upplevelser, det där att inte kunna se min mormor i ögonen utan att gråta. Det är så många fler känslor än man kan sätta fingret på och det river sönder hela min själ. Det är så jobbigt. Så, så, jobbigt.

Bra för kropp och själ

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag och Moa stack ut på en promenad i regnet i förmiddags. Det var bra för både kropp och själ för både hennes och min del. Det var precis vad jag behövde för att skaka av mig känslorna efter helgen och ta mig samman inför besöket hos mormor som vi ska göra idag. Jag försöker att inte ta ut något i förskott, men visst är det svårt att inte hoppas att det ska stå bättre till än det egentligen gör. Men vi får se. 

Till kännedom

Livet i största allmänhet Permalink0
Klacken levererade lite allt möjligt igår, som vanligt. För två år sedan levererade det bland annat början på ett förhållande, förra året inget alls eftersom jag var bortrest och igår bjöd det på både det ena och det andra. Det roligaste var ju, förstås, att träffa alla människor man inte har sett på hur länge som helst. Mera sådant!
 
Det jag kunde konstatera igår och idag och alla andra dagar den gångna veckan är att jag tveklöst är världens lyckligaste tjej som har en så fin person som M bredvid mig. Han är verkligen guld värd och jag kan inte för mitt liv beskriva hur otrolig han är. Bara så där till kännedom.
Till top