itgoeson

Saturday night in

Livet i största allmänhet Permalink0
Min killes examen firades hela kvällen igår. Det var hur trevligt som helst och M är verkligen bästa killen som finns i hela världen. Vi har det bra, han och jag. Bäst. Min alldeles egna fordonsmekaniker. 
 
Idag har vi käkat rester (det måste väl ändå vara det bäst med kalas?) och kämpat hårt med att göra ingenting. Jag har spenderat halva dagen i jobb också. Min sista dag där, faktiskt. På måndag blir det ett nytt jobb med nya möjligheter och utmaningar. 
 
Jag känner mig helt utmattad utan att jag egentligen vet varför. Det enda jag vill göra nu är att krypa under mitt varma täcke, gosa med Moa och slappna av med lite Grey's. Kroppen orkar inte göra mycket mera än så, och huvudet är rätt slutkört det också. Visst skulle det vara skoj att sticka ut och fira sommarlovet med ett socialt umgänge, men alltså nu känns det inte som att det är högst på prioriteringslistan. Man måste väl ta hand om sig själv ibland och lyssna på vad man egentligen behöver. Det kommer fler avslutningar och sommarlov att fira.
 

Pausen

Alla dessa tankar Permalink1
Min paus från mig själv pågår just nu. Det har den gjort en tid redan och kommer att fortsätta ännu ett par dagar. Sedan ska jag bli mig själv igen. Det blev bara för mycket där ett tag. Det var saknad och uppgivenhet och hopplöshet och längtan och allt bara blev för mycket. Så jag tog en paus. Stängde av. Efter pausen kommer jag att vara mer stjälpt än hjälpt. Men då är det bara att bygga upp sig själv igen. Så där som man måste göra ibland. Kanske går det, kanske går det inte. Men det är så då. Just nu orkar jag inte tänka. Inte på mig själv. Det är inte det att jag inte bryr mig, för det gör jag. Jag tror bara att jag har brytt mig för mycket. Så mycket att det blev jobbigt. Det var då jag stängde av. Men jag vet att det finns en gräns, och den gränsen gick jag över för längesedan. Så jag ska bara gå ännu en bit, sedan ska jag börja placera mina byggstenar på varandra och bygga upp mig själv.

Pretty good

Livet i största allmänhet Permalink0
Nu har jag sommarlov och det är bra. Det har varit en bra dag idag. Ikväll ska jag baka och imorgon ska jag baka och på fredag är det fest. Vi har det bra. Det mesta är bra. Livet är väl rätt bra, egentligen.
 
Till top