itgoeson

Scarred for life

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag börjar bli rysligt bra på det här med att skaffa brännmärken; snart har jag hela (än så länge är det bara halva) armen full, men det är väl vackert? Det som kom senast till samlingen är rätt stort och ser lite ut som ett tjockt, omsvängt L, precis där vid armbågen. Riktigt snyggt om jag får säga det själv. (Nej det är det inte.) Oh well, är huvudet dumt får kroppen lida.
 
Mina ben är fortfarande sjuka efter gårdagens behandling men det gör inte så mycket. Om de inte vore det från förr skulle de ändå bli idag, eftersom jag sticker till Vasa med planen att julshoppa med syrran. Ifall jag kommer mig fram, vill säga. Kanske jag hamnar i Helsingfors istället, jag menar, vem vet när jag sitter bakom ratten med min olokalsinnade hjärna?

Shockwave

Livet i största allmänhet Permalink0
Mellanskedet (övningsskedet/whatever) gick bra och nu har jag fått se alla möjliga konstiga och mindre konstiga ställen som jag inte ens visste att fanns här i vårt land. Trevligt sällskap och fint väder, så det var en riktigt bra förmiddag! 
 
Dagen fortsatte med shockwave-behandling på mina ben och det var en synnerligen intressant och väldigt smärtsam upplevelse. Men jag överlevde och ska igen om lite mer än en vecka och hoppas på resultat. Tills dess har jag lovat att inte varken springa eller hoppa, så inkommande vecka kan det hända att jag klättrar på väggar, men det tar vi då.
 
Nu kallar jobbet.

Skolan är rolig när ..

Livet i största allmänhet Permalink0
.. man har roliga vänner, det är ett faktum. Till och med på finskatimmarna kan man skratta så man får ont i magen och det är guld värt, speciellt i en vecka som den här.
 
Lillebror och jag lyxade till vår torsdag med underbart god "mat" (vad det var låter vi vara osagt) och så har jag tagit mig an en nygammal serie - Glee. Rätt skönt att inte behöva tänka när man tittar, bara bli glad.
 
Imorgon är det mellanskedet och jobb som gäller. Kul.
Till top