itgoeson

Jag älskar mejl

Livet i största allmänhet Permalink1
Det gör jag. Långa mejl, som en person har tagit sig tid att skriva trots att tiden kanske är knapp och dyrbar i personens vardag, till bara mig och ingen annan. Det känns så speciellt, det känns som att man är speciell. 
 
Idag fick jag ett mejl som gjorde mig så glad att hela min värld blev helt perfekt i ett par ögonblick. Det är verkligen konstigt vilken inverkan det har på mig, blir så där gosigt varm i hela kroppen och allt känns bara bra. Shit vad löjligt det låter egentligen, men det är sant. Mejl är fina.

VBI

Livet i största allmänhet Permalink0
Idiotdag. Tur att den inte är över ännu, och vilken otrolig tur att jag är frisk så jag och VBI (=Världens Bästa Ida, kul va?) kan sticka och träna ikväll. Det känns som att jag verkligen behöver få ut lite frustation och ilska och då är det slag och sparkar i luften som är ett av de absolut bästa sätten. 

This is the part

Livet i största allmänhet Permalink0
.. när jag känner att jag inte riktigt vill vara med. I ärlighetens namn vill jag faktiskt inte göra någonting annat än dra täcket över huvudet och gosa sönder med lilla vovsen just nu. Det är dock inte något som jag har tid med eftersom jag som vanligt har gjort allt möjligt annat (som kollat Grey's och instruerat lillebror om våffelstekning) än det jag borde göra och därmed skjutit upp hela grejen så länge som det bara har gått, men nu måste jag faktiskt ta itu med det. Det är inte på liv och död och det är jag medveten om (trots att det känns lite så), men jag vill ju så gärna att det ska bli bra.
 
Jag ska alltså planera mitt lärdomsprov eftersom jag måste börja öva imorgon, och while det kanske inte verkar som någon stor grej så är det den grejen man fruktat ända sedan man började ettan. Så ja, alltså lite skärrad är jag allt, men visst ska det väl gå. Bara jag sätter igång. 
Till top