itgoeson

Can't stop reading

Livet i största allmänhet Permalink2
Alltså jag praktiskt taget bor i en bok för tillfället. Jag köpte den på Arlanda på hemvägen efter att ha tänkt på den ända sedan vi befann oss i Köpenhamn på väg till France. Jag kan bara inte lägga den ifrån mig och jag vill inte göra någonting annat än bara läsa, samtidigt som jag inte vill att den någonsin ska ta slut. Jag älskar böcker och varje gång jag hittar en riktig bra bok blir jag lycklig. Böcker är underbara!
 

Rätt märkligt

Livet i största allmänhet Permalink0
Det är nog allt lite märkligt hur snabbt man kommer in i vardagen igen efter att ha varit borta. Igår vaknade vi ju faktiskt upp i Paris, men eftersom morgonens uppvakningsplats var egna sängen hemma i Esse känns det som att jag aldrig ens varit i Paris, eller Bressuire, eller ens bortrest alls. Det är rätt konstigt. 
 
Idag börjar jag jobba och kommer att vara heltid (typ) i jobb en bra tid framöver nu. Det känns riktigt bra eftersom både pengar och huvudsyssla behövs. 
 
Jag gillar nog läget rätt mycket nu, faktiskt. Fast jag saknar ju förstås redan resan. Men det ska jag väl kunna leva med, tills nästa gång.
 
Sunny days were the best days! 

#purehappiness

Livet i största allmänhet Permalink0
Nu är vi hemma igen. Rätt blandade känslor fortfarande, men detta här under var ju underbart så det är ju nog rätt bra ändå.
 
Till top