itgoeson

Mondate

Livet i största allmänhet Permalink0
(Monday + date)
 
Efter en helt bra jobbdag, mammas goda grillat pchbett stentufft bodycombatpass lyxade jag och M till vår måndag lite med att åka på biodejt. Vi kollade Southpaw och jag tror nog allt att jag blev kär i den alltså .. Så mycket känslor och så mycket tårar har jag inte fått av en film på grymt länge, den var helt sjukt bra och verkligen sevärd! Fast då igen vet jag ju inte riktigt vad jag har för filmsmak, bara det är massa känslor i det man tittar går det för det allra mesta hem hos mig. 
 
 

Att förvåna sig själv

Livet i största allmänhet Permalink1
Idag har jag förvånat mig själv flera gånger. Först när jag helt ur det blå kom på att jag skulle baka cookies - det händer aldrig nuförtiden. Jag tror inte det har hänt sig en enda gång sedan jag började yrkes att jag har bakat bara för att; det har alltid varit inför besök eller kalas eller något annat firande. Kakorna blev så sjukligt goda! Sådär som på Starbucks och Subway. Lite knapriga på kanterna och mjuka och gosiga i mitten - jag har aldrig gjort så goda cookies förr! Så blir det väl när man bakar med kärlek ..
 
Sedan förvånades jag igen när jag skulle hämta lillebror från fotisträningen - istället för att åka så sent som möjligt för att inte behöva vänta något extra tog jag Moa med mig och for tjugo minuter före utsatt tid, så satt vi och tittade på tills de var klara. Jag kände mig förvånansvärt harmonisk i själen just då, i solen med doggen bredvid mig tittandes på ett gäng killar som såg ut att ha väldigt roligt där de sprang fram och tillbaka.
 
Men det kanske roligaste att förvånas över var nog när jag råkade vara på rätt plats vid rätt tillfälle och jag konstaterade att jag på riktigt menar det jag har sagt ett bra tag nu - jag ska äga en häst igen. Jag vet inte när jag senast var så säker på något som jag är på det. Om jag är 25 eller 50 när jag skaffar min andra egna häst kan ju bara tiden sedan utvisa. Men jag ska ha en eller flera hästar i framtiden.
 
 

Superfredag

Livet i största allmänhet Permalink0
Gårdagen var lite bättre än alla andra dagar hittills denna vecka! Hela förmiddagen spenderades med världens mysigaste fadderbarn. Vi körde traktor, åt bär och gosade med både kissen och vovsen och hade the greatest time! På eftermiddagen var det dags för jobb och där var det full rulle från att jag steg in tills jag kom hem. Det var faktiskt riktigt roligt! Blev helt slut av allt spring och droppade dead i sängen på två röda sekunder.
 
Idag har jag redan hunnit vara till gymmet, ut med Moa på en regnig promenad och gjort en hårinpacking med kokosolja (eller ja, jag sitter med den just nu). First time ever som jag sätter det i håret även om jag har använt det till mat och bakning hur länge som helst, så det blir spännande att se resultatet!
 
Strax ska jag tvätt ur oljan, sedan ska jag sticka iväg till farmor och senare idag kommer en favorit-V (och hans mamma och pappa förstås) hit för lite tortillas och kaffe. Ledig är jag hela dagen och även imorgon, så det känns som att det kommer bli en superdag!
Till top