itgoeson

Amazing eyelashes

Livet i största allmänhet Permalink0
Morgonens behandling på Cosmetique var lika bra som igår. Det var samma tjej som igår som utförde behandlingen så det var ju lite skoj. Nu kanske hon tror att jag ofta springer på behandlingar till skönhetssalonger, men det gör jag ju inte. Jag råkade bara vara i stort behov av gårdagens behandling och idag använde jag presentkortet jag fick av bror, J och lillkillen i julklapp till en fransfärgning jag länge velat göra. Nu är mina ögonfransar fit for fight lagom till France och mina fötter likaså. Bara sex dagar kvar, woho! 

Grönt fluff

Livet i största allmänhet Permalink0
Efter en lagom grön smoothie är jag nu redo att dra till staden för en till behandling hos Cosmetique  (go hard or go home liksom). Sedan ska jag hälsa på hos nyss hemkomna Hanna och senare ikväll blir det ett GRIT strength-pass med I och J. Minus vädret (trodde jag skulle börja gråta när jag kollade ut imorse) ser det ut att bli en riktigt bra tisdag!
 
 

Princess

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag har äntligen hittat Klänningen (med stort K, ja)! Den jag först hade siktat in mig på fanns inte att pröva i rätt färg (rosa, förstås), men provade den ändå i blå och grön. Den var verkligen jättevacker och stilren och när jag ännu inte hade något att jämföra med var den nästan perfekt och jag hade kunnat ta den direkt! Sedan hittade vi en annan som var lite mera, lite större (och mycket mera jag) och som satt som en smäck. Alltså helt perfekt. Jag var inte stormförtjust i den från första början men ju längre den satt på och ju mer jag inspekterade den desto perfektare blev den. Den är så fin! En riktig prinsessklänning. Eller barbieklänning. Eller en blandning. Den är i alla fall väldigt vacker och väldigt jag och I can't wait tills jag får bära den! 
 
Efter ett besök till skolan med I för upphämtning av liapapper osv var det fotvård som stod på schemat. Mm-hmm, alltså det är nog verkligen en lyx, det. Jag var jättenöjd med tjejens arbete efter en timme vid Cosmetique och nu är mina fötter inte bara babylena, naglarna har också världens finaste rosa färg på sig. Kanske den passar med klänningen?
Sorry den som inte gillar fötter .. Men mina var så fina så jag var tvungen, hehe.
Till top