itgoeson

#lycka

Livet i största allmänhet Permalink1
 
Tre första bilderna är fotade av Josefine och resten av mamsen.

Sex års väntan är över

Livet i största allmänhet Permalink1
Så var den här då - dagen jag längtat efter sedan jag gick i sexan. Det var helt underbart och allt gick bra och jag har både känt mig och blivit behandlad som en prinsessa hela dagen, mycket tack vare min klänning som jag faktiskt har fått bekräftat av x antal personer att är en riktig prinsessklänning. Den är materiell kärlek i högsta grad! 
 
Jag har inte ännu hunnit smälta att jag faktiskt är klar med skolan och nu är klockan mitt i natten så jag är lite virrig och det lär nog ta ett tag innan jag inser det att det är över. Jag är lycklig.
 
Imorgon firar vi hela dagen och det ser jag framemot! Det är nog riktigt, riktigt bra nu.
 
 

Mera sallad till folket

Livet i största allmänhet Permalink0
Alltså detta är ju världens smartaste grej! Jag har länge tyckt att något som detta borde finnas här och nu gör det äntligen det (eller ja, det har väl funnits rätt länge vid det här laget men jag är ju as usual lite efter så jag provade på det först igår)! Jag snackar förstås om plocksalladerna som finns åtminstone vid Citymarket. Igår blev det lite tajt mellan skolan och jobbet så jag hann inte hem emellan och hade inte tagit med någon mat, men kom på den finfina idén att testa denna underbara grej och jag blev verkligen inte besviken. Jättemycket olika saker att välja på, som lax, räkor, quinoa, mozzarella, kyckling, bönor, ja alltså allt möjligt. Och så betalar man bara enligt kilopris, himla smart faktiskt. Verkligen hur bra som helst!
 
(För glupsk för att hinna fota innehållet men det var himlen i en burk.)
Till top