itgoeson

Let me take a selfie

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag är inne på min tredje lediga dag och börjar snart krypa längs väggarna. Dock är det även min sista arbetsfria dag så imorgon återvänder jag i vanlig ordning till jobbet, jess! Jag hade en supertrevlig helg och det är något som börjar kännas mer som en regel än ett undantag nowadays, vilket jag såklart tycker är väldigt roligt. 
 
Dagens gymtimme gick typ sämst i världen, så nu tänkte jag dra på ett bodycombatpass och hoppas det går bättre. Om jag hittar fram i detta äckelväder, vill säga .. 
 
Sist men inte minst slänger jag in en av årets väldigt få selfies, nästan dagsfärsk. Rätt lätt att glömma hur man ser ut i riktiga livet när man jämt har uppsatt hår, keps och är svartklädd i jobbet .. 
 
.. men nu, en dag senare, tog jag bort min selfie. Kändes läskigt att se sig själv på en så där stor bild på så där nära håll. Jag är nog inte selfietypen after all. Men vad gör nu det?
 

A sense of style

Livet i största allmänhet Permalink1
I brist på annat tänkte jag visa upp min kära vän Idas sinne för fashion while vi var i Frankrike. Rätt amazing, faktiskt.
 

All pink everything och gymsnack

Livet i största allmänhet Permalink0
Livet ibland, alltså .. För underbart! Jag körde bästa benpasset någonsin på gymmet idag (alltså på riktigt, någonsin) och himmel och pannkaka vad man kan bli hög på det! Extra kul när det var så mycket folk där samtidigt, fast ändå var allt ledigt när jag ville det skulle vara. Perfekt, med andra ord. För det mesta föredrar jag att åka tider när det inte är så mycket folk, men ibland är det kul att inspireras och motiveras av andra omkring en! 
 
Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde allt så bra .. Kanske det faktum att det enda jag bar som inte var rosa var min pulsklocka (=rosa gör allt så mycket bättre)? Eller det att mina naglar är flawless på både fingrar och tår och ger mig lite barbiefeeling? Eller mina nya kompressionssleeves (thanks för tipset H, älskar dem redan!)? Ja, inte vet jag inte. Men det var helt underbart och jag älskade varje sekund och jag kan liksom inte ens förklara hur sjukt mycket gymmet har gett mig det senaste året! Det är nog helt klart värt varje extra runda till stan jag tar och varje euro man lägger på medlemsskapet. 
 
Det som förstås känns lite tråkigt är att det är precis strax före man ska åka iväg som det börjar gå så bra. Jag menar, chansen är ju inte jättestor att vi kommer gymma fem dagar i veckan i Australien .. Men som tur är så kommer det ju finnas himla mycket annat aktivt vi ska göra, som typ surfa och hikea! Så inte ska jag ju precis klaga, haha!
 
 
Till top