itgoeson

Little things

Alla dessa tankar Permalink0
Alltså jag säger ju alltid att det är de små sakerna som gör livet stort. Det är liksom lite av mitt mantra. Och while det är sant, som väldigt, väldigt sant, så är det också de små sakerna som har den största makten att förstöra en. 
 
Som när man vaknar, ser en bild av någon annans verklighet och det som hänt de senaste dagarna bara liksom sköljer över en med en gång. Hjärtat börjar dunka så obehagligt snabbt att man tror det ska hoppa ur bröstkorgen och man börjar må fysiskt illa. Magen vänder sig liksom in och ut och man får gåshud och stora äckliga klumpar i halsen. För det har ju känts så overkligt. Med ens är det verkligt och påtagligt och man vet inte varken vart man ska titta eller vad man ska göra. Man kan liksom inte längre blunda för verkligheten trots att det har gått hur bra som helst att göra det den senaste tiden.
 
Man blir osäker på sig själv och sitt liv och alla andra och deras. Och allt känns bara hopplöst och dumt.
 
Det gör ont så in i vassen, men vad gör man?
 
Man biter väl ihop och tuffar till sig och kör vidare. Låtsas som att inget, inte ens de små sakerna, biter på en. Inte kan man ju gå omkring och vara ledsen heller.

Look at my t-shirt

Livet i största allmänhet Permalink0
.. my t-shirt is amazing, give it a .... Okej nä, just kidding. Jag fick hur som haver mitt pris från X3M igår! (Snacka om snabb leverans, är himla imponerad!) Den invigdes redan inatt och är härmed min nya favvosovtröja. Alla har ju en sådan och min råkar vara lite extra fancy i form av mitt första pris typ någonsin.
 
Oops, gotta go - the pizzas are calling my name. 
 
 
 

Sovmorgon och hundiga (o)vanor

Livet i största allmänhet Permalink0
Imorse tog jag en sovmorgon, drog mig en extra lång stund i sängen och hoppade sedan i kläderna för att ta ut Moa. Vädret var helt perfekt! Det var inte för kallt men inte heller för varmt, kläderna värmde liksom lagom mycket i förhållande till vädret och allt var bara så bra! Skulle varje höst-/vintermorgon vara så här härlig skulle jag inte ha alltför stora problem med att hang around här. Verkligheten är ju dock en annan, så man får väl helt enkelt lov att ta vara på de morgnar som faktiskt är underbara.
 
Moa har för övrigt fått en (o)vana den senaste tiden de dagar jag inte stiger upp jättetidigt. Ifall hon inte sover i mitt rum och jag sover ännu när klockan är typ halvåtta och hon vaknar där nere, springer hon direkt uppför trapporna till mitt rum, hoppar upp i sängen och förväntar sig förstaklassig omhändertagning i form av kliande och gosande. Jag får kiss my sleep goodbye för sedan a. ligger hon på mitt täcke b. slår hon mig med tassarna om jag inte kliar c. breder hon ut sig över hela min säng d. blir hon helt galen och börjar hoppa på mig för att hon så gärna vill att vi ska gå ut direkt. Det finns så mycket jag älskar med vår lilla hund, våra morgonrutiner är bara en av dem. 
 
Nu är det nog bäst att jag börjar göra någonting så jag hinner innan jobbet. Nackdelen med att ha en sovmorgon är ju att dagen rinner iväg så mycket fortare än annars ..  Men ibland är det väl helt överkomligt det också! 
 
Till top