itgoeson

Dansa i köket och pussa på kinden

Livet i största allmänhet Permalink1
Jag och min favvotös hade väldigt roligt i förmiddags! Vi sjöng och körde traktor och dansade i köket. Drack vatten och gungade i trädgårdsgungan och pussade på kinderna. Sådana där saker som man gör med en snart ettochetthalvåring alltså.
 
Jag ska bara ta ut min andra favvotös (den som är på fyra ben) ett varv nu och sedan ska jag söka mig till staden före jobbet. So much to do, så lite tid. Men som jag har sagt förr så har man ju faktiskt lika många timmar på dygnet som Beyoncé. Enough said. 
 
Dagens frukost smakade förresten lite som risgrynsgröt trots att det var havre. Kanske det var kanelen som gjorde det. Eller så är det mina smaklökars sätt att säga till mig att det snart är jul! Hemska tanke .. (Och S, om du tycker att det ser motbjudande ut vet jag inte om vi kan vara vänner längre för det var asgott.) (Nä skoja, vill nog alltid vara din vän.) (Så förlåt för bilden, du får blunda.)
 
 

Min version av mindfulness

Livet i största allmänhet Permalink0
 Denna måndag blev det mer program än jag hade tänkt. Nu är den snart slut och det samma är min kropp. 
 
Min version av mindfulness är avbildad här nedanför. I flera år nu (typ sedan 2007 när jag bröt foten skulle jag tro) har jag haft ett handarbete jag alltid och endast har sytt på när jag har hälsat på hos farmor. Denna dalmatin är alltså vad jag håller på med just nu och det är faktiskt något särskilt med att bara sitta i varandras sällskap och pyssla med detta i lugnet. Dock blir den nog ingen masterpiece den här eftersom det inte går att få alla stygn åt samma hål men whatever. Det blir säkert finare sedan när alla färger är på plats! (Vilket lär ta ett bra tag.)
 
Imorgon har jag också en fullspäckad dag - ta hand om M på förmiddagen, gymma på dagen och jobba hela kvällen. Men det är ju bra att man har saker att göra.
 

Vem orkar inte 107 dagar liksom?

Livet i största allmänhet Permalink0
Ibland känns det som att min ork ska ta slut. Som att den i vilken sekund som helst bara ska gå från noll till minus. Men då tar jag mig samman, jäktar vidare och tänker på att det bara är 107 dagar kvar. Vem orkar inte 107 dagar liksom?
 
Nu ska jag koka ägg för resten av veckan och fantisera om när jag har mitt egna ställe någon gång i en avlägsen framtid. 
 
 
Till top