itgoeson

Början på vår världskarriär

Livet i största allmänhet Permalink0
Idag har jag och Ida stått i ett klassrum i vårt gamla lågstadie och berättat om vår tid i Australien. Vi visade bilder och svarade på en hel hög med frågor, fjärdeklassarna var verkligen jätteduktiga på att fundera med oss och det var riktigt skoj! Vi blev bedda att komma rätt fort efter att vi kom hem och även fast det kanske inte är något vi direkt hade tänkt att vi skulle göra så var det kul att få dela med oss! Att gå igenom bilderna och berätta om våra upplevelser tog mig rätt mycket tillbaka till månaderna där och jag blir så sjukt taggad på att åka igen .. Jaja det var i alla fall kul!
 
Det här var ju då början på vår världskarriär. Inom kort lär vi väl få påbörja vår världsturné så det ser vi framemot. (Tur att sådana här saker inte stiger en åt huvudet.) 
 
Nu ska jag sticka till jobbet för mitt första skifte ensam! Är nog lite nervös fast ändå rätt taggad, förhoppningsvis går det bra.
 

Bloggtips

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag berättade ju att jag sa både hej och hejdåsynskanskeeventuelltometthalvårellerlängre till min fina C när vi träffades en dag efter att vi landade på finsk mark. Orsaken är den att hon har stuckit till Turkiet för att jobba som aktivitesguide (hon blev utbildad reseledare i december) på ett hotell över sommaren! Typ till oktober. Så ja, om jag fortfarande är hemma när hon kommer hem har det ju bara gått ett halvår, men har jag hunnit åka så vet ingen när vi ses näst .. Vilket såklart känns rätt märkligt med tanke på att vi har setts nästan varje dag i tre år. Fast våra typ åtta år av vänskap före det sågs vi ju inte så farligt ofta heller, så vi är väl ändå rätt vana.
 
Jaja i alla fall - hon har börjat blogga! Jag trodde ärligt talat inte dagen skulle komma när hon river igång en blogg, men hon är rätt duktig på att överraska, den där Christine. Där kommer hon då att uppdatera om hennes vardag som aktivitesguide och det kommer bli hur kul som helst! 
 
Nu när jag för tillfället inte är på resande fot känns det i alla fall ganska bra för själen att kunna tipsa om en annan reseblogg.
 
HÄR hittar ni den.
 
 
Vår hejdåsynskanskeeventuelltometthalvårellerlängre-kram förevigades på bild av C's mamma

Kort blogglista

Livet i största allmänhet Permalink0
Stal en kort och rätt saklig dagens-lista från PT-Fia. Efter det här ska jag se efter ifall lilla voven vill komma ut i regnet en sväng.
 
Roligaste: Att träffa gamla jobbarkompisar! Stack in huvudet till gamla jobbet efter att jag slutat idag och det var roligt att få skratta med en av mina kära kollegor igen.
 
Längtan: Att somna ikväll .. Det har blivit alltför sena nätter den senaste tiden, inte alls som jag har tänkt! Dessutom längtar jag till morgondagens bodycombat, körde ett pass igår och det är ju för sjukt roligt.
 
Tips: Att köpa en FM-sändare till bilen om man inte har AUX-uttag i stereon! För det mesta kommer ju inget vettigt på radion men ändå tvingas man lyssna på någon halvdålig musik eller trist snack (om man inte har CD-skivor förstås, men jag har liksom lite hört sönder alla mina ..) ifall man inte har AUX. Med FM-sändaren kan man lyssna från telefonen och då blir bilfärden så himla mycket roligare! 
 
Tillstånd: Trött, hungrig, nöjd över att jag äntligen fått ordning i mitt rum och över att jag gjort flera saker idag som jag prokrastinerat hur länge som helst.
 
Recept: En del av lunchen jag åt idag bestod av maletkött med auraost och getost som värmdes så osten smälte och allt blev en enda ljuvlig piece of heaven. Åh vad jag tycker om ost. (Okej det här är väl hardly ett recept, kanske mera ett tips. Men i alla fall.) 
 
Jag blev så lycklig strax efter att jag hade kommit hem när det var så här ljust fast klockan var över åtta på kvällen - tre månader tidigare var det ju mörkt dygnet runt här hemma .. 
Till top