itgoeson

Den finaste jag vet

Livet i största allmänhet Permalink0
 
Ibland bara slår det mig hur lyckligt lottad jag är som har fått ha en så här fin vovve bredvid mig i nästan hela mitt liv. Jag var bara fem år när hon flyttade in hos fammo och det är helt galet när man tänker på hur mycket vi har gjort tillsammans! Världens bästa lilla kompis.
 

Rädd

Alla dessa tankar Permalink0
Jag har gått och blivit rädd för döden. Eller kanske inte döden i sig, mera tanken på att bli lämnad av en när och kär igen. Nästan varje gång jag säger hejdå till en familjemedlem (Moa pussar och kramar jag alltid som om det inte fanns någon morgondag. Hm, passande uttryck.) eller en vän blir jag helt nojig över att jag kanske aldrig kommer se den personen igen, för det där med att vad som helst kan hända när som helst åt vem som helst blev obehagligt verkligt efter det som hände i somras och det skrämmer mig. Man är så liten och maktlös när det kommer till döden. Det är som att det man vill eller inte vill inte räknas, man har ingenting att säga till om. Händer det så händer det och då spelar det ingen roll hur man känner och hur trasig man blir. 
 
Sedan jag var liten har jag nog varit medveten om att de man håller av en dag kommer att tas ifrån mig, men jag har aldrig tänkt på det på samma sätt, varje dag, som jag gör nu. 
 
Det är rätt jobbigt, faktiskt. 

Dagens konstaterande

Livet i största allmänhet Permalink0
Alltså gymmet .. Vad skulle jag göra utan det och människorna som finns där? Förra veckan satte jag nytt pb i marklyft med hjälp av påhejning av två kula typer och idag fick jag lära mig lite självförsvar (för det kan vara bra att kunna på mitt äventyr) av en och satte pb i bänkpress tack vare en annan. Träningen i all ära, men det är nog ack så roligt också att se folk! Speciellt när man är som jag och inte ser så många andra platser än jobbet och hemmet. Mitt liv skulle nog vara grymt tråkigt utan gymmet, that's for sure. Vad skulle jag ens göra på dagarna? Det, och allt dess innehåll med människor och vikter och maskiner, är nog en av de sakerna jag kommer sakna mest när jag åker! 
 
Jag försökte leta i arkivet efter gymrelaterade bilder men fann inga. Istället hittade jag en kakbild och den passar också rätt bra med tanke på att jag bakade (och åt) ett par plåtar cookies i lördags.
Till top