itgoeson

Saker som faller på plats

Australien på WHV 16-17 Permalink0
Saker och ting börjar så småningom falla på sin plats här på andra sidan jordklotet. Jag har typ kanske eventuellt ett jobb som servitris på en persisk restaurang som råkar ligga mindre än två minuter hemifrån, jag har fixat boende ända fram till nästa år och från och med den tjugoandra december kommer jag inte ens betala för det eftersom jag kommer jobba ett par dagar i veckan i utbyte mot sängplats. Om det är en bra eller dålig idé lär väl visa sig när jag sätter igång, men just nu känns det skönt att veta att jag inte kommer fira jul och nyår på gatan, utan på ett ställe jag för tillfället anser vara hemma och med åtminstone ett par kända ansikten (de flesta longtermare som är här för tillfället sticker härifrån till julen eftersom det är sjukt dyrt att bo här över den perioden .. Därför jag är glad jag var snabb nog att få jobbet här haha). 
 
Vädret är lite all over the place för tillfället trots att sommaren officiellt ska ha börjat. En dag är det 38 grader och strålande sol, nästa är det kyligt och regnar. Men vad gör nu det, ombyte förnöjer. Väl .. ?
 
I lördags var vi ett stort gäng härifrån som hade en jättekul utekväll, därav Sydney by night-bilden, och i söndags drog rätt många av oss till stranden och hängde där hela dagen. Bästa helgen på länge!
 
Till top