itgoeson

Kangaroos and stuff

Australien 2016 Permalink2
Alla vet vi väl att lycka ofta stavas glass, men det vi åt ikväll var nog något utöver det vanliga! Det fanns typ tusen smaker att välja mellan och hur många olika goda toppings som helst som blandades in i glassen och slutresultatet blev en enda stor bit av himlen. (Det är nu jag inte ska säga att det blev en portion igår med en väldans äkta australiensare och en portion idag med en väldans äkta resekompanjon. Man måste väl passa på när det finns. Glass är livet.)
 
Senare på kvällen åkte vi med när ett gäng härifrån hostellet åkte iväg till en plats för att spana på kängurur och solnedgången. That was nice.
 
 

Sista dagen i Coffs

Australien 2016 Permalink0

Fem av fem solar

Australien 2016 Permalink0
Vi fick vårt efterlängtade strandväder! I ett par timmar i alla fall. Som jag sa vi skulle så stack vi till gymmet imorse direkt efter frukost och efter det slängde vi i oss en himla god lunch (som att det skulle behöva sägas att den var himla god, all mat vi gör är urgod ju ..) och sedan styrde vi stegen mot stranden i solskenet! Efter typ två minuter var vi genomblöta av svett så det var rätt mysigt. Ted och Kaj gjorde vår vistelse till en ännu roligare grej tack vare podden och vågorna var rätt lugna och behagliga, plus att det inte var nästan några människor alls förutom vi där, så strandhänget får fem av fem strålande solar! (Det enda lilla minuset skulle väl vara att man obviously aldrig är så bra på att kleta på solkräm som man tror att man är, så nu äk en gpng pryds kroppen av både ett och två fina brännmärken. Men visst ska även de försvinna förr eller senare!) Efter några timmar gick solen i moln och nu både regnar och åskar det. 
 
Vad vi hittar på ikväll är ett mysterium, men den som lever får ju se. 
 
Till top