itgoeson

On our way back to Melbourne

Australien 2016 Permalink0
Just nu sitter jag och min superbestfriend (det namnet har en story, ja) mätta och belåtna på flygfältet i Cairns i väntan på att boarda flyget till Melbourne. Det tog lite emot att lämna den här staden av både en och tre anledningar så det känns rätt jobbigt men jag ser ändå framemot att landa i Melbs. Det känns lite som att komma hem eftersom vi redan varit där och känner till staden och hostellet vi ska vara på. 
 
Våra sista dagar här spenderades i vanlig ordning vid lagoonen, i shoppingcentret och lite här och var. Vår sista natt var en plåga pga våra rumskompisar som envisades med att dra in en hel hög människor och ha en himla massa ljud större delen av natten men vi fick tillbaks lite av pengarna när vi checkade ut imorse plus att de andra blev utkickade så jag och Ida var nöjda ändå. Hostellet handlade med andra ord på ett väldigt bra sätt. 
 
Nu måste jag springa iväg så jag hinner byta om innan det blir dags att stiga ombord. Bilderna här nedan är alla från idag, vår sista dag i Cairns och vår sista dag i så här underbart väder på vem vet hur länge!
 
 
Till top