itgoeson

Manly och det bästa med Sydney

Australien på WHV 16-17 Permalink0
I söndags var vädret rätt kasst, jag och I hade tänkt ta ferryn över till Manly men vi sköt upp det rätt länge och stack istället och handlade mat och sånt i hopp om att vädret skulle bli bättre, men när det inte blev det tänkte vi bara äh screw it och så åkte vi i alla fall. Kanske inte den smartaste idén med tanke på att hela grejen med att åka till Manly är att ligga på stranden meeeen det var helt kul ändå. Varken han eller jag har varit där förr så vi bara strosade omkring längs gatorna och spanade in alla restauranger och caféer och glassbutiker som fanns. Det var ett mysigt litet ställe och jag vill definitivt åka igen när vädret är bra!
 
En grej som är lite rolig är att jag faktiskt börjar tycka om Sydney. Själva stan not so much, ännu, men hostellet är helt otroligt bra med världens bästa personal, området det ligger i är riktigt fint och mysigt, nära till en park (där jag ikväll hade bästa workouten sedan jag tog pr i marklyft där hemma för typ tre månader sen) och till tågstationen osv och hostelupplevelsen gör nog en grymt stor skillnad i åsikten om en stad eller ett ställe!
 
Det bästa med Sydney är nog ändå alla fina vänner jag fått här. Jag är så glad att jag valde som jag gjorde och faktiskt kom hit trots att jag inte var riktigt säker på varför jag gjorde det, för hade jag inte kommit nu och till det här hostellet hade jag gått miste om så många underbara personer! Dock åker nästan alla jag brukar hänga med vidare den här veckan så det är ledsamt as usual .. Men de flesta har länge kvar i Australien så det är inte omöjligt att vi ses igen.
 
Till top