itgoeson

Bra veckoprogram och charmiga accenter

Livet i största allmänhet Permalink0
Saker och ting börjar vara i sin ordning inför avfärden som sker om mindre än en vecka. Jeee! Cvn jag så stort lovade mig själv jag skulle fixa i helgen blev nog påbörjad men har jobbats på varje dag since. Det är svårare än jag trodde att plita ihop en sån! Helst ska den ju vara imponerande och intresseväckande etc också, så det tar sin lilla tid att få den utdelningsduglig.
 
Denna vecka har hittills varit riktigt bra, med bland annat ett besök från min lilla favoritkille, en tebjudning hos Emma och ett stadsbesök inkluderande fika vid det nya kafét Kaffia (åt en supergod rawkakbit, mera sånt åt folket va) med mamma. Den lär fortsätta helt bra också, med en lunch/fikadejt med C i stan imorgon, utgång med Emma (och förhoppningsvis också typ halva jordens befolkning) på lördag och sen mittiallt har vi fått en ny vecka och i slutet på den är jag återigen på andra sidan jorden! 
 
På tal om andra sidan jorden: för ett par dagar sedan talade jag med en australiensisk vän i telefon och jag konstaterade igen, precis som när jag var där sist men på något vänster lyckats glömma lite, att den australiensiska accenten är nog en av de (eller möjligtvis den) charmigaste i hela världen! Jag kan inte få nog av den. Får hoppas att jag kommer omringas av äkta australiensare och inte bara andra nationaliteter så jag får njuta av deras underbara accent hehe.
 
Till top