itgoeson

First of Australia 2.0

Australien på WHV 16-17 Permalink0
När planet hade landat på australiensisk mark igårkväll och jag steg ut slogs jag direkt av en känsla av att känna mig som hemma. Haha det låter så cheesy men det är sant! Det är här jag vill vara och jag vill verkligen få det att lyckas.

Planen nu är att dagadriv typ en vecka (för det gjorde jag inte tillräckligt under månaden jag var hemma?) och sen antagligen ta mig uppåt till Sydney. Där har jag en vän jag gärna vill träffa och så är jag eager att bilda mig en annan uppfattning om staden för den jag har nu är inte bra, haha. Ida och typ totalhatade ju Sydney men det vill jag ändra på! När jag väl är där då gäller det väl att hitta ett jobb, vilket knappast kommer vara det lättaste eftersom jag är långt ifrån den enda backpackern med den planen. Men vi får se, säkert dyker någonting upp. Kan inte fatta att jag efter nästan två månader som arbetslös faktiskt ska börja jobba igen .. Jag är rätt taggad tho.

När jag skriver det här sitter jag ute i solen, var så lyckligt lottad att hitta en grymt solig och vindstilla plats här i stan. (Ett plus med att sitta inne i staden och inte vara ute på stranden är att man kan titta på alla människor som går förbi. Ögongodis på högsta nivå, heh.) Det är annars inte så värst varmt och är man i skuggan är det väldigt kallt pga blåsten, men här är det superbra och jag njuter av varje sekund, det ryktas att det kommer att regna en del snart ..

What else? Jag bor på samma hostel jag och Ida bodde på hela sista veckan vi var här, det är liksom perfekt läge och gratis frukost, why would I not liksom? Kan dock vara jag hamnar att byta i ett skede men det tar vi sen.

Nu bränner jag snart sönder ansiktet, dags att dra. 
 
Do you intend to live in Australia for the next 12 months? Måste medge att hjärtat skippade nog några slag när jag kryssade i rutan.
En av favoritplatserna i Melbourne.
Till top