itgoeson

Aldrig varit så vilsen som nu

Saknaden Permalink0
"Cause you never think that the last time is the last time. You think there will be more. You think you have forever, but you don't." /Grey's Anatomy
 
Hon är borta nu. Vår finaste lilla fyrbening. Hon som har varit en av oss i femton och ett halvt år. Som har varit med mig i nästan hela mitt liv, genom allt. Vad som än har hänt förr så har jag ju alltid haft henne. Nu har jag inte det längre och det känns så oerhört tomt.
 
När jag öppnade dörren igårkväll kunde jag höra tassarna mot golvet. När jag gick uppför trapporna till mitt rum vände jag mig om för jag hörde stegen i trappan. När jag la mig ner i sängen gjorde jag plats för en liten hundkropp bredvid mig. Imorse när jag gick ut var jag snabb med att stänga dörren bakom mig, annars skulle hon ha smitit ut. När jag går omkring i huset väntar jag på att hon ska följa efter mig. 
 
Det gör mig galen och det har inte ens gått en dag ännu.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag kan lova att jag aldrig i mitt liv har varit så vilsen som jag är nu, på precis alla sätt och vis. Det känns som att jag bara förlorar allt och jag vet inte var jag ska vara eller vad jag ska göra eller vad jag vill eller inte vill. 
 
(Jisses vad det kommer många inlägg nu. Det är bara så mycket känslor och allt kommer på en gång.)
Till top