itgoeson

Är det månne en talang att prokrastinera?

Livet i största allmänhet Permalink0
Att jag är en hejare på att prokrastinera är ett faktum. I typ två veckor har jag tänkt att jag ska skriva ett CV att ta med till Oz, har det blivit gjort ännu? Nej. Har jag så mycket att göra på dagarna så jag inte hinner skriva ett CV? Nej. Jag ska nog skriva ett. Kanske under helgen. 
 
Så borde jag boka hostel också. Kanske imorgon.
 
Flygbiljetten är bokad i alla fall! Om knappa två veckor är det meningen att det ska bära av och jag hoppas verkligen att det är den sista längre resan jag gör på en tid sen. Precis som förra gången flyger jag till Melbourne, jag kunde liksom inte låta bli att åka till min favvostad först trots att jag funderar på att åka upp till Sydney för att söka jobb sedan. Fast det vet jag ju inte hur det blir, vi får väl se.
 
Det är nog helt najs att vara hemma och speciellt nu när jag vet att jag antaligen stannar ett par månader i Australien så har jag inte så farligt bråttom bort härifrån heller. Men det är klart, det är inte varken särskilt ekonomiskt lönsamt eller givande i längden så det är nog bra att det bara är två veckor kvar.
 
Tänk att jag snart är här på bilderna igen! Älskade stad, jag längtar så tills jag får andas lite fresh Melbs-air igen.
Till top