itgoeson

First of Turkey 2016

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag och Robin anlände till Turkiet igårkväll och direkt som vi kom fram till Christines arbetsplats (hon jobbar som aktivitetsguide på ett hotell och har typ världens coolaste jobb) ställde vi oss för en natt ute i stan och det var så himla kul! Både att vara tillsammans alla tre igen, för första gången i år, och att träffa alla Cs kompisar som är helt underbara typer.
 
Vädret har typiskt nog inte visat sig från sin bästa sida idag men det är i alla fall varmt och hade vi haft en bil hade vi inte varit tvungna att skrapa rutan på morgonen, så där som man måste i vissa andra länder .. Så det är inga hard feelings ändå.
 
Med en så här bra start på denna vecka kan resten inte bli annat än helt underbart det också! Vi bor i Christines rum men har all inclusive så just nu kan livet här inte bli mycket lättare. Det stöder vi! 
 
Dock gick jag och klåpade mig redan första kvällen och fick tre av mina fingrar fastklämda i en bildörr. Chocken gjorde att det inte kändes så mycket, men nu i efterhand tycker jag att bara själva tanken på att vara med om det är så sjukt obehaglig. Dock mår fingrarna helt okej idag så det är skönt. 
 
Till top