itgoeson

Same old (men det är bra)

Australien på WHV 16-17 Permalink1
På begäran av min käraste (och enda höhö) syster och mamma tänkte jag ta mig tiden att slänga in ett inlägg för att berätta att ja jag mår bra, ja jag har roligt och nej jag har inga planer på att komma hem inom en snar framtid. Jag är fortfarande kvar i Sydney, så det är egentligen same old, same old, men jag har försökt hitta en väg härifrån men det går inte riktigt som jag vill så snart är jag tvungen att ta till plan B, som jag förstås inte har kommit på ännu. Äh, det löser sig.
 
Vad har jag gjort den senaste tiden då? Tja, jag har varit i en pool med typ 1.2 miljoner plastbollar, made a wish och hängt det i ett träd i och med Chinese New Year, firat Australia Day (rätt lugnt men riktigt bra och minnesvärd dag) och förstås hängt vareviga dag med min #sydneyfam aka världens bästa gäng. Det är så länge sedan jag var en del av en större grupp så det känns bra att vara det igen. Dock kommer vi splittras om typ en vecka, men det är ju det som är den bittra sanningen med att resa .. Meen jag är hundra procent säker på att jag kommer åka till Tyskland och Sydamerika när vi alla är i våra hemländer igen, om den dagen någonsin kommer för oss haha.
 
Nu ska jag ta en kvick tupplur (tung dag idag, jobbade först och hängde sedan i parken typ tre timmar) och sedan tagga till inför kvällen när vi sticker till vår favvoklubb. Jeeee! 
 
Tyska, finlandssvenska, argentinska, chilenska och åter tyska ben. Och jo, vi hade nog en tanke bakom bilden haha.
#1 - - Anonym:

Bra Fia :) kram mamm

Till top