itgoeson

Hostelliv deluxe

Australien på WHV 16-17 Permalink0
Jag lever minsann hostellivet till fullo, därav dålig uppdatering både på bloggen och till mamma (sorry). Sedan jag började jobba på hostellet har mitt liv bestått av tidig väckning för jobb, sen parkhäng ifall vädret tillåtit och efter det utgång, stanna ute hela natten, ta två timmars sömn för att sedan upprepa nästa dag. Så där har det sett ut i tre veckor nu och det sorgliga är att jag inte ens skojar. Det är verkligen, som jag sa, att leva hostellivet till det yttersta, på både gott och ont. Jag har så sjukt roligt hela tiden men det är minsann inte en hälsosam livsstil. Eller ja, som jag sa tidigare idag, visst går det att ha en hälsosam livsstil även fast man bor på hostel men det är så lätt att dras med i allt som pågår och jag tänker att det är en övergående fas så jag kör ba kör. 
 
Ikväll lekte jag dock mogen och beslöt mig för att inte sticka ut med de andra utan istället gå och lägga mig. Jag har en helt ledig dag imorgon så jag tänkte carpa den, sticka till stranden tidigt och unna mig lite alone time. 
 
Jag börjar känna att det snart är dags för mig att byta ställe för jag är verkligen less på Sydney. Inte stället vi bor på och sannerligen inte stränderna, men jag avskyr verkligen att befinna mig inne i CBD och jag känner att det är dags för något nytt. Jag hade en plan men den blev inte av så nu är jag mitt uppe i tankarna om vad som ska komma näst. Jag har dock inte börjat ta reda på något ännu för det betyder att det blir verkligt att jag faktiskt kommer lämna det här stället och alla som finns här och det skrämmer mig, för det här har blivit mitt hem och människorna här har blivit min familj. Åh det kommer va så tufft att skiljas från dem.
 
 
Till top