itgoeson

Behöver tid att landa

Livet i största allmänhet, Spanien 2018 Permalink0
Efter min vecka i Valencia stack jag till Barcelona fyra dagar ensam var jag turistade och hade min första couchsurfingexperience (en bra sådan). Är glad att jag tog chansen och åkte, det är verkligen en fin stad! Dock lite väl mycket folk, bara. Bloody guiris jaja.
 
Mina två sista veckor i Málaga bestod av massa tid med mina kids, så mycket strandhäng jag bara hann med, glass så det räcker för minst tre år framåt och utekvällar fyllda med reggaeton (som är en av de saker jag kommer sakna mest, det där att höra musik jag faktiskt gillar när jag är ute) tillsammans med de få vänner som ännu var kvar. 
 
Igår sa jag hejdå till min fina, fina spanska familj och idag vaknade jag upp i min egen säng i mitt eget rum och det kändes väl .. som vanligt? Sjukt det där, hur det känns som att man aldrig ens varit borta. Jag spenderade fem månader i Spanien och redan på flyget på väg hem kändes det som att allt jag gjort, allt jag sett, alla comfort zones jag bara liksom crushat like there's no tomorrow, den personen jag utvecklades till, alla mina spanskakunskaper, allt, bara liksom aldrig ens fanns? 
 
Kommer nog behöva lite tid att landa, tror jag. 
 
 

She's the peanut butter to my jelly

Spanien 2018 Permalink0
Jag är tillbaka från min semester och alltså vilken semester!! Jag hade verkligen en superbra vecka i Valencia med en av min absoluta favoritpersoner på denna jord, Belen som jag träffade i Sydney för snart två år sedan. Vi hade ju vår första reunion i Amsterdam i mars detta år och nu träffades vi igen för att se Daddy Yankee och festa/chilla/äta en vecka.
 
Vi fick höra ett par gånger under veckan att vi är det mest exotiska/spännande/intressanta/kula couple som de personerna någonsin sett, och alltså om jag får säga som jag tycker så är vi väl faktiskt det? Jag menar, till utseendet är vi precis varandras motsatser när det gäller exakt allt! Inombords är vi dock rätt lika, men det ser man ju inte utifrån lol.
 
Hur som haver, tycker verkligen det är sjukt hur man ibland träffar personer som man bara klickar med och sen spelar det ingen roll fast man är i olika hörn av världen hur länge som helst, man kan ändå picka upp var man lämnade sist. Så tacksam för de vänner som mitt år i Australien gav mig, även fast det är jobbigt ibland att inte vara i ens samma land och inte ha någon aning om när man kommer se dem igen så är det ändå värt det. Såklart.
 
Daddy Yankee var i övrigt helt sickkk, bästa konserten någonsin. Det finns väl en orsak till varför han kallas the King of Reggaeton liksom. Såg även Sebastián Yatra samma kväll och det var inte förrän jag kollade upp vem han var strax före "festivalen" som jag upptäckte att hej, det är ju han som sjunger ett par av mina favoritlåtar så det var ju en trevlig överraskning.
 

Lägesrapport

Spanien 2018 Permalink2
Eftersom jag snart drar iväg på semester i tio dagar och knappelunda kommer uppdatera mellan alla stranddagar,  utekvällar och turistgrejer tänkte jag det var bäst att slänga in en lägesrapport. 
 
Sedan sist har jag gått på museum (är verkligen inte en museumgående typ men har man vänner som är intesserade och är det gratis så jaaaa varför inte?), hängt på stranden, ätit pannkakor och glass som en galning (Málaga har på riktigt gjort mig beroende av denna underbart goda glass, kommer vara svårt att få bort (o)vanan att äta glass minst en gång om dagen heh), varit på konsert med två artister jag lyssnar på myyyycket (Ozuna och Natti Natasha, båda sjukt bra!!) och sagt see you later åt inte bara en av mina två bästa vänner här, men båda. Vilket ju är astråkigt, men ni vet, reunions är i slutändan inte svåra att få till förr eller senare.
 
Så att jo, det är bra. 
 
 
 
Till top